Létrehozva: 2023.12.02.

"Hanna ebből semmit nem fog érezni..." - Krausz Gábor életében új fejezet kezdődik

Szombaton véget ér a Dancing with the Stars idei évada, ami Krausz Gábor számára egy csodálatos utazás volt. A Séfek séfe sztárja hétfőtől újra munkába áll, Ausztriában egy új, izgalmas fejezet kezdődik az életében.

Az elmúlt hetek, hónapok egyfajta burokban teltek a Dancing with the Stars sztár versenyzői számára. Mindannyian kiszakadtak kicsit a megszokott életükből, a komfortzónájukból. Napjaik nagy részét a próbateremben a gyakorlás tette ki, szombatonként pedig minden igyekezetükkel azon voltak, hogy elvarázsolják a zsűrit és a nézőket. Mint arról írtunk: a műsor történetében először három férfi versenyző jutott be párjával, így már biztosan férfi győztes lesz. De hogy Krausz Gábor, T. Danny vagy Marics Peti emelheti-e fel a trófeát, az a sztárséf szerint már mindegy is.

Dancing With The Stars
Szombaton béget ér Krausz Gábor táncos utazása Fotó: VT

Krausz Gábor: Új szakasza kezdődik az életemnek!

Elképesztő átalakuláson ment keresztül a sztárséf, amióta elkezdődtek augusztusban a DWTS próbái. Gábor egy teljesen más oldalát mutatta meg a műsorban, ez is volt a célja. De szombaton véget ér számára is a táncos kaland, kicsit kiereszti a gőzt a stábbulin, majd összepakol és hétfőtől új életet kezd Ausztriában.

Ez a nyár óta tartó szakasz nem gondoltam, hogy ilyen sokáig el fog húzódni, de szerencsére így alakult

„És amikor vége, pont jól jön ki, mert indul a síszezon, vagyis én is kezdek az új munkahelyemen Murauban. Ezzel egy új szakasza kezdődik az életemnek, ami valószínű, sőt biztos vagyok benne, hogy lesz olyan izgalmas, mint a Dancing. Hosszabb is lesz, mert egy új szállodalánc elindításában veszek részt. Dolgoztam már külföldön, mindig is szerettem, mert egy új, egy teljesen más impulzus, teljesen más mentalitás. Minden teljesen más: a konyha, a konyhaszag, más beszállítókkal, más alapanyagokkal, más emberekkel kell együtt dolgozni, csak maga a munka ugyanaz. Vannak kint magyarok, ebből a szempontból a konyha, mint egy buborék ugyanaz! S bár még a műsor miatt nem tudtam teljesen felkészülni, de nagyon jó csapatunk van, nagyon jó séfeink vannak. Ez a műsor után egy újabb nagy kihívás nekem, de szeretem a kihívásokat! Izgalmas lesz!” mondta a lapunknak Krausz Gábor

Utazás előtt Hannarózával szülinapozik

Gábor rajongással szereti a kislányát, aki hétvégén ünnepli a 4. születésnapját.

Vasárnap szülinapozunk a kislányommal, hihetetlen, hogy már 4 éves lesz. Ahhoz még kicsi, hogy ezt felfogja, de nem is fogja igazából érezni, hogy kint dolgozom. Heti 1-2 napot leszek kint, nem kiköltözöm!  És akkor leszek majd kint, amikor az édesanyjánál van, ugyanannyi időt fogunk együtt tölteni. Mert bármi történjen is, ő az első! Hanni ebből semmit nem fog érezni, csak azt, hogy kiegyensúlyozott az apja! Mert ha nem is új Gábor lettem, de rengeteg változtam. Erőre kaptam, felszabadultam és valóban egy olyan oldalamat ismertem meg én is, amiről azt hittem nem is létezik. De hál’ istennek van, itt volt bennem és a műsornak és Mikes Annának nagy szerepe van abban, hogy ez a Gábor előjöjjön és remélem kint is marad!

A sztárséf még hozzátette: bármennyire fáradt, bármennyire fáj már mindene is, sajnálni fogja, hogy véget ér ez a táncos kaland.

Nagyon összeszoktunk, főleg a két másik döntőssel, T. Danny-vel és Marics Petivel, na és persze az összes stábtaggal, akik ezen a műsoron dolgozik. Tényleg, mint egy nagy család, olyanok lettünk, megszoktuk, hogy mindig itt vagyunk, együtt vagyunk nyár végétől együtt vagyunk, ez tette ki az év ezen részét. Szóval igen, hiányozni fog majd ez az egész. Most szombaton vége van, de szépen van vége. Végigvittük a Dancing with the Stars nevű játékot, a döntő már a jutalomfalat és úgyis megyek neki, hogy most ez már tényleg az utolsó és én szeretném minden pillanatát kiélvezni. Nem stresszelni, hanem átadni magam annak, hogy ilyen körülmények között, ilyen szuper csapattal, ilyen miliővel ez az utolsó tánc! foglalta össze a sztárséf. 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bugyiban vitte el a zokogó, őrjöngő Britney Spears-t a mentő a luxusszállodából

origo.hu

A gigamellű modell kétszer is csődbe ment, mégis elképesztő luxusautói vannak

borsonline.hu

Ismét igaza lett Baba Vangának: valóra vált, amitől mindenki tartott

mandiner.hu

Az év betelefonálását élte át az ATV műsorvezetője, nem is bírta nevetés nélkül (VIDEÓ)

ripost.hu

Kiderült, együtt maradt-e a Házasság első látásra kedvenc házaspárja

mandiner.hu

Magyarországra küldené a migránsokat Macron EP-listavezetője (VIDEÓ)

origo.hu

Folyamatosan meztelenkedik a kebelcsoda bolgár énekesnő

travelo.hu

A természet és a történelem csodája Horvátországban

ripost.hu

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

ripost.hu

"Élettelenül fekszik" - Elhunyt a profi sportoló kisbabája, szívszaggató sorokkal búcsúzik

ripost.hu

Újabb lehetetlen teszt, az emberek 1 százalékába tartozol, ha sikerül

ripost.hu

Pénzeső májusban, ez a 4 csillagjegy már nyithatja a pénztárcáját

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LELKIZŐ

Itt a vége: Kilakoltatják a TV2 fiatal sztárját és teljes családját

LELKIZŐ

Kimondta a bíróság Bódi Guszti válását: "Most már valamennyivel könnyebb"

LELKIZŐ

"Jobb a kapcsolatunk, mint valaha" - Tápai Szabina újra összejön Kucsera Gáborral?

LELKIZŐ

Kőgazdag Metta kendőzetlenül vallott a testvéréről: Nagyon rossz kapcsolatunk van

LELKIZŐ

Eldőlt: Kulka Jánost választották a Nemzet Színészének

LELKIZŐ

„Régebben énekelt egy lány...” Elöntötte a nosztalgia Tóth Verát

LELKIZŐ

Házasság első látásra: Egy év után vajon együtt van Enikő és Peti?

LELKIZŐ

Vasvári Vivien szívfacsaró üzenettel vallott szerelmet a férjének