Létrehozva: 2023.12.31.

Ezek voltak az idei év legsokkolóbb sztárszakításai

2023-ban is összetört pár szív a sztárvilágban. Íme azoknak a hazai hírességeknek a listája, akiknek biztosan nem lesz a kedvence az idei év!

Nem csak örömöt és boldogságot tartogatott a 2023-as év a hazai sztárok számára. Cikkünkben felsoroljuk az év legsokkolóbb és legmegdöbbentőbb sztár szakításait! 

Tóth Andi, Marics Peti
Marics Peti és Tóth Andi tüzes románca hamar parázzsá alakult (Fotó: hot! magazin)

Fiatalság, bolondság

Mindenki róluk beszélt, amikor összejöttek! Marics Peti és Tóth Andi románca tüzes volt, először még titkolták, majd kiálltak a nyilvánosság elé, onnantól pedig ők voltak az álompár. Sajnos a kapcsolatuk nem volt hosszú életű, azóta pedig feltűnően kerülik egymást, így nagy valószínűséggel viharos volt az elválás.

Összetört szívek

Radics Gigi augusztusban jelentette be, hogy külön utakon folytatják szobrász kedvesével. Viszonylag keveset mutatott a magánéletéből, emiatt is rázta meg az egész országot a szakításuk híre, hiszen mindenki úgy tudta, hogy biztos lábakon áll a kapcsolatuk, és nagy szeretetben nevelik a közös kislányukat, Bellát.

Radics Gigi
Radics Gigi szakítása mindenkit váratlanul ért (Fotó: hot! magazin)

Az év válása

Talán az idei év legnagyobb port kavaró szakításának lehet elkönyvelni azt, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor hat esztendő után beadták a válókeresetet. 2019-ben házasodtak össze, és még abban az évben megszületett a kislányuk, Hannaróza. A szakításuk a mai napig beszédtéma.

Tóth Gabi, Krausz Gábor
Tóth Gabi és Krausz Gábor válása a mai napig izzásban tartja a rajongókat (Fotó: hot! magazin)

Kétszer is elköszönt

Kollányi Zsuzsi és férje idén jelentették be válásukat, jó néhány együtt töltött év és három gyermek után. Az énekesnőt lelkileg megviselte a szakítás, de hamar megtalálta a boldogságot Bóza Roland mellett, akivel hónapokon keresztül éltek szerelmesen, ám végül úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják.

Nem voltak egy hullámhosszon

Elsőként a hot! magazin adott hírt arról, hogy külön utakon folytatja Balogh Edina és férje, Som Krisztián. A színésznő elmondása szerint soha nem passzoltak igazán egymáshoz, és szakításuknál ő tette fel a pontot az i-re. Nem tudták visszahozni a korábban köztük lévő energiákat, ezért döntöttek a válás mellett.

Balogh Edina, Som Krisztián
Balogh Edinában és párjában semmi közös sem volt (Fotó: Kunos Attila)

Sokáig húzták a szakítást

Judy és a férje több mint tizenkét év házasság után döntöttek úgy, hogy nincs közös jövőjük. A pletykák szerint jó ideje küzdöttek már azért, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat, de úgy érezték, nem tudják tovább húzni, így beadták a válókeresetet. Azóta az énekesnő újra szerelmes, és végre ismét boldognak látszik.

Judy
Judy és párja tizenkét évig voltak együtt / Fotó: Vadnai Szabolcs

Szingli szerencselány

Sydney van den Bosch és focista párja, Egerszegi Tamás fiatal gerlepárként vonult be a köztudatba. Mindig pozitívan és szerelmesen meséltek a kapcsolatukról, ami később, a házasságkötésüket követően sem volt másképpen. Emiatt sokkolta a fél országot a hír, miszerint a szerelemben nem volt túl nagy szerencséje a modellnek.

Pénzbeli viták

Tavasszal adta hírül Kevin Costner, hogy tizennyolc év után felbontja a házasságát. A válóper nem zajlott zökkenőmentesen, mert a feleség több mint 83 millió forintnak megfelelő dollárt követelt havonta gyerektartás címén. Végül közös közleményben jelentették ki, hogy békésen megegyeztek a feltételekről.

Meglepetés a javából

Huszonhét, szerelemben töltött év után ősszel ismét szingli lett a Farkas! Hugh Jackman és felesége, Deborra-Lee Furness két gyermeket neveltek közösen. Pletykák szerint már régóta váratott magára a szakításuk, amely a közös nyilatkozatuk szerint békében történt, és sok sikert kívántak egymásnak életük következő fejezetéhez.

Hét szép esztendő

Június elején derült ki, hogy a Modern család sztárja, Sofía Vergara és Joe Manganiello hét esztendő után külön utakon folytatják. Állítólag jó ideje látni lehetett rajtuk az elhidegülést és azt, hogy inkább csak léteznek egymás mellett, nem pedig élnek. Máshogy gondolták a jövőjüket, ez vezethetett a szétváláshoz.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nézegessen lézengő Magyar Péter-tüntetőket - videó

origo.hu

Félmeztelen privát képeken a gigamellű magyar modell

borsonline.hu

„Mégsem vagyunk megfelelő partnerek...” – drámai döntés született a Házasság első látásra műsorában

mandiner.hu

Egyre több a kérdőjel Liverpoolban a megtaposott Szoboszlai körül

metropol.hu

Hilda: “Van, amit teljesen másképp éltem meg”

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Mellbimbóit mutogatta az ismert énekesnő

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

LOVE

"Ez nyílt titok..." – Azt pletykálják, egy rapperrel jött össze Fésűs Nelly lánya

LOVE

Lehull a lepel: Ez a sokoldalú üzletember Weisz Fanni új szerelme

LOVE

Kiderült, ki rabolta el Nemazalány szívét - Fotó

LOVE

Azt pletykálják, újra együtt van Tóth Andi és Marics Peti

LOVE

„De nagy legény már” - Védelmezőn ölelte Nádai Anikót a nagyfia – Fotó

LOVE

Szabó Zsófi megmutatta ritkán látott kisfiát - Fotó

LOVE

„Isten veled” - súlyos döntést hozott a Házasság első látásra szerelmespárja

LOVE

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak