Létrehozva: 2020.11.12.

E-sorsjegyekkel bővült a Szerencsejáték Zrt. portfóliója

A nemzeti lottótársaság október 27-étől elérhetővé tette legújabb e-sorsjegy termékét. A nap 24 órájában, bármilyen digitális eszközről elérhető 9-féle e-sorsjegy új játékélményt biztosít a játékosoknak az általa nyújtott kényelem, gyorsaság, valamint a játékhoz fejlesztett különleges, virtuális kaparóeszközök révén. A koronavírus-járvány okozta kihívásokra az állami szerencsejáték-szervező több új termék felgyorsított bevezetésével válaszolt, amelynek az e-sport fogadást követően az e-sorsjegy a második lépése.

A koronavírus-járványra adott válaszként újabb termékkel bővítette portfólióját a Szerencsejáték Zrt., így 2020. október 27-től az eddig kizárólag offline értékesített kaparós sorsjegyek is vásárolhatók online formában. A rendkívül rövid idő alatt lezajlott termékfejlesztésnek köszönhetően már a társaság valamennyi játéka elérhető és játszható digitális felületeken is. A termékcsalád bevezetéssel a nemzeti lottótársaság célja az új játékosigények kielégítése és a cég versenyképességének növelése a hazánkban engedéllyel nem rendelkező szerencsejáték-szervezőkkel szemben.

A kínálatban a jelenleg forgalomban lévő papíralapú sorsjegyek mellett olyan, a korábbi években népszerű kaparós játékok digitális változatai is megtalálhatók, amelyek kereskedelmi forgalomban jelenleg már nem elérhetők. A bevezetés első fázisában 9 – Black Jack, a Fáraók Kincse, a Bronz, a Pénzlift, a Sok szeretettel, a Szerencsemalac, a Labirintus, a Nyerőkártya és a Tengeri kincsek – közkedvelt sorsjegy online változatából választhatnak a játékosok, melyekkel többféle platformon, így asztali számítógépen, laptopon, tableten és akár okostelefonon is játszhatnak. Az e-sorsjegyeket vásárló játékosok a megszokott játékélményen felül többféle digitális kaparóeszköz közül is választhatnak (pl.: pénzérme, kulcs, macskamancs), ráadásul mindegyik lehetőség egyedi hangeffektet is kapott.

A Szerencsejáték Zrt. E-sorsjegy-bevezetés sajtótájékoztató

A Szerencsejáték Zrt. több idei, az e-sorsjegyekkel kapcsolatos kutatási adatokat összevetve kiderül, hogy a megkérdezetteknek körülbelül 18%-a hallott már az e-sorsjegyről. Egy korábbi szintén e-sorsjeggyel kapcsolatos kutatás alapján pedig elmondható, hogy a jelenlegi sorsjegy-játékosok nagyjából kétötöde valószínűsítette, hogy online is kipróbálná kedvenc kaparós sorsjegyét. Érdekesség, hogy a 18-25 évesek között (akik körében a sorsjegyeink egyébként is kedveltnek számítanak) az online játékok iránt affinitást mutatók körében az e-sorsjegynél mutatkozik a legnagyobb érdeklődés.

A korábbi termékbevezetésekhez hasonlóan a nemzeti lottótársaság az e-sorsjegyek értékesítése során is kiemelt figyelmet fordít a felelős játékszervezési elvek érvényesülésére. A termék kizárólag 18 év feletti játékosoknak értékesíthetők időkorláttal, azaz a sorsjegyek egyesével és legfeljebb 30 másodpercenként vásárolhatók. Mindemellett a játékosok védelmét számos, a Szerencsejáték Zrt. egyéb online játékainál már bevált, a költési, illetve a belső egyenleg feltöltési limitre vonatkozó önkorlátozási lehetőség is szolgálja, de a játékosok akár az önkizárással is élhetnek. A GAM-GaRD nemzetközi felelős játékszervezési minősítési rendszer értékelése alapján az e-sorsjegy közepes kockázati besorolású játék a hagyományos kaparós sorsjegyekhez hasonlóan.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ukrajna déli régiói össztűz alatt, robbanások rázták meg Zaporizzsja és Odessza városát

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

borsonline.hu

Elon Musk kitálalt az ufókról, döbbenetes dolgot mondott

vg.hu

Hiába adna egy magyar cég havi 600–700 ezer nettót, nincs jelentkező az állásra

mindmegette.hu

A 10 legjobb spárgás recept, amit muszáj kipróbálnod, míg tart a szezon!

hirtv.hu

Román katonák lepték el Nagyváradot

origo.hu

Király Viktor elmondta, miért ment tönkre a házassága

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Változás: új, fontos infók a gyógyszerek kiváltásáról

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!