MANI

Ezt te is töltsd le a telefonodra! Megkönnyíti az életed

Nem kell többé a bankkártyát előhalászni a táska mélyéről, jön egy formabontó új alkalmazás!
  • Szerző: Ripost

A mobil az új bankkártya?

Nem kell többé aggódnod, hogy ellopják a bankkártyád, otthon felejted vagy hogy megkarcolódik és nem tudod használni. Mostantól egyszerűen rátöltheted a telefonodra, és már mehetsz is vásárolni.

Európában először a GRÁNIT Banknál érhető el ez a kényelmi funkció, és bárhol fizethetsz vele, ahol PayPass kártyát elfogadnak.

Mi szükséges a GRÁNIT Pay használatához?

Legyen a GRÁNIT Banknál bankszámlád, aktivált bankkártyával. Ha már van bankkártyád a GRÁNIT Banknál, nem kell külön igényelned a GRÁNIT Pay szolgáltatást, csupán letölteni és aktiválni vagy frissíteni a GRÁNIT eBank alkalmazást, no persze legyen egy NFC képes, legalább 5.1-es Androidos mobiltelefonod.

Hogyan működik?

Tehát mindössze egy NFC képes Androidos telefon és a GRÁNIT Bank alkalmazása kell hozzá. Nem kell hozzá speciális SIM-kártya, sem különleges bankkártya, sőt, olyan kártyát is fel lehet tölteni, ami eredetileg nem is PayPass-os. És még csak adatokat sem kell bepötyögni a telefonba.

A pénztárnál oldd fel a képernyőzárat, vagy csak ébreszd fel a mobilod. Legyen bekapcsolva az NFC funkció. Tartsd oda a PayPass-os POS terminálhoz a telefonod és várd meg a terminál jelzését vagy a felvillanó kártyaképet. 5 000 Ft fölötti fizetésnél add meg a bankkártyád PIN kódját is.

Mikortól használható?

Alapos tesztelés után szeptember 15-től lesz elérhető a GRÁNIT Pay, amelyről további információkat tudhatsz meg a bank ügyfélszolgálatán, a GRÁNIT VideóBankon keresztül, vagy a bank honlapján.

Miért jó?

Mert gyors és kényelmes. Nem kell személyesen bemenned a bankba az igényléséhez, és nem kell SIM-kártyát sem cserélned. És persze a telefonod ritkán hagyod otthon…

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?