MANI

Ilyen hatalmas tételt cukrászdai számlán még nem láttál!

Meg fogsz döbbenni! Ha alaposan átfutod a kiszámlázott összegek listáját, észreveszed, hogy az egyik tétel háromszor is szerepel.
  • Szerző: Ripost

Már attól jóleső érzés tölti el az ember szívét, hogy a szóban forgó cukrászda nagyvonalúan ingyen adja finom fagylaltjához a poharat. A gombócok árát ugyan megkéri, de gyorsan hozzá kell tenni, hogy a számlán látható árfekvés abszolút reális. Nagyon finom kézműves fagyit mérnek itt! De menjünk csak tovább! A számlán tételesen felsorolt összegek oszlopában felbukkan egy eddig sosem látott tétel, melyet a cukrászda nevesít is: 

MOSOLY

Rögtön háromszorosan vezették fel a számlára, így:

3 X MOSOLY

Ez részint biztonsági megfontolások miatt történhetett, hiszen három mosoly már valami, amellett nem lehet csak úgy elmenni... Meg hát, valljuk be, kedves gesztus.

No, de most jön a lényeg, az árkategória kialakítása:

3 X MOSOLY INGYEN

Ilyen tényleg csak a mesében van, hinné az egyszeri fagyizó, nem pedig Budapesten, ahol annyi rosszat hallani arról, miként vágják át a vásárlókat. De ez a cuki tényleg cuki, mert még az egyértelműsítő jelet is odabiggyesztették a szöveg mellé a sorba:

3 X MOSOLY INGYEN :-)

Tévedés kizárva, a sor végén ott áll a tétel számszerűsítve is: 0, azaz nulla forint!!!

Íme, a számla:

Mosolyog a szívünk, amikor ilyenbe botlunk, és visszatér az életkedvünk! Szerencsére ma is süt a nap és mehetünk fagyizni!

(Forrás: Facebook, Henrik Tottem)

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?