LEHÚZÁS

300 ezerbe fájt a vacsora

Ajándék vacsorát ajánlott egy londoni Audi kereskedés az egyik ügyfelének egy apróbb kellemetlenségért, 300 ezer forintos számla lett a vége.
címkék:

Egy brit Audi kereskedés ingyen vacsorát ajánlott fel egy 27 éves nőnek, miután a kocsija megsérült a bemutatóteremnél. Az üzletben mindenki kiakadt, amikor a hölgy behozta a 714 fontos, több mint 300 ezer forintos számlát.

Drága mulatság

Siobhan Yap épp megvásárolta az új Audi A3-asát egy londoni márkakereskedőtől, amikor egy beszállító teherautó véletlenül megkoccantotta az autóját. A márkaszerviz hozzálátott a kocsi javításához, csereautót adott, és felajánlott még egy 2 fős vacsorát a vevőnek. Arra azonban nem számítottak, hogy a hölggyel majd így elszalad a ló.

Mi szem-szájnak ingere

Yap az édesanyját vitte el, méghozzá a London szívében található L’Atelier de Joël Robuchon Michelin csillagos étterembe, ahol alaposan belaktak. A grandiózus menü többek között 4 pohár rosé pezsgőt, két palack 25 ezer forintos bort, és 21 különböző méregdrága ételt tartalmazott.

Az Audi kereskedés szóvivője elmondta, hogy a költséges vacsoraszámlának csak a felét fogják állni, ez is több mint bőkezű ajánlat.

 

Yap azonban pert fontolgat: szerinte a kereskedő megszegte az ígéretét.

 

 

 

 

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?