MELÓ

Kiváló lehetőség: szállás, kaja, utazás és némi zsebpénz az EU kontójára!

Az Európai Önkéntes Szolgálat fizeti a szállást, az utazást, az étkezést, és még némi zsebpénzt is ad. Ez nem egy pénzszóró utazási szolgáltatás, hanem befektetés az emberekbe.
címkék:
  • Szerző: T.D.

Az EU diákokat érintő Erasmus programjához hasonlatosan, mellyel fél évig ingyen lehet tanulni külföldön, az Erasmus Plusszal most úgy mehetünk dolgozni idegen országba, hogy minden ingyen van, sőt még zsebpénzt is kapunk.

"17 és 30 éves kor között bárki előtt nyitva áll a lehetőség."

Sok résztvevőnek ez az első munkatapasztalata, és amellett, hogy a szakmájukban dolgozhatnak, még nyelvet és kultúrát is tanulnak.

"Szállás, kaja, utazás és zsebpénz az EU kontójára."

A fiataloknak a kaland és a tapasztalat mellett azért éri még meg, mert a program lejárta után javul a helyzetük a munkaerőpiacon. A munkaadók kétharmada szívesebben vesz fel olyan pályázókat, akik már külföldön is kipróbálták magukat. Az ilyen emberek általában önállóbbak, határozottabbak, és ezért sokszor több tízezer forinttal magasabb bért is megkapnak, mint nem világlátott társaik.

A munkák önkéntesek, az adatbázisban rengeteg lehetőség közül lehet válogatni a kulturális programszervezőtől kezdve a környezetvédelmi projektmunkatárson át a gondozói feladatokig. Jelentkezz időben, mert sok a pályázó!

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?