Létrehozva: 2019.09.27.

Minden, amit a szombati Szuperkoncertről tudni érdemes

Már csak egyetlen nap, és elérkezünk a Skandináv lottó 20. születésnapja alkalmából megrendezésre kerülő ingyenes Szuperkoncerthez. Vegyük sorra, hogy melyek a legfontosabb információk a holnapi Hősök terén zajló eseménnyel kapcsolatban.

A Szuperkoncert szeptember 28-án, szombaton 18 órakor a Wellhello-val veszi kezdetét. A közel másfél órás koncertet követően 20 órától egy igazi világsztár, Bryan Adams lép fel. A Wellhello kizárólag erre az estére extra zenészekkel egészül ki, emellett a színpadtechnika a szokásosnál is látványosabb elemeket tartogat majd. Mint azt a zenekar tagjai elmondták, óriási megtiszteltetés számukra a világsztár előtt fellépni, és a helyszín is igazán különleges számukra, hiszen először lépnek fel a Hősök terén.

Bryan Adams szintén kitesz magáért, hiszen 6 kamionnal érkezett meg a magyar fővárosba. Ennek oka, hogy a szokásos színpadelemektől eltérően, kifejezetten erre az estére készített, két órás exkluzív show-val lép fel. Néhány személyes információt is elárult magáról az énekes: szigorú vegetáriánus életmódot folytat, amely alól Budapest sem lehet kivétel. Ezért saját szakáccsal érkezik, akinek külön konyhahelységet állítanak fel a backstage-ben. Kedvenc magyar étele a vegán gulyás, és alig várja, hogy megkóstolhassa a magyar zöldségeket és gyümölcsöket. A kanadai sztár tervei között szerepel, hogy alaposan szemügyre veszi a magyar fővárost a koncertet követően.

További fontos információ, hogy a Szuperkoncertre vonattal utazók 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményben részesülhetnek, amely jegykiadó automatából, illetve elektronikus úton (e-ticket, otthon nyomtatott jegy, MÁV alkalmazás) nem vásárolható meg. Az engedmény bármely belföldi állomásról bármely budapesti állomásra és megállóhelyre érvényes. A megváltott vasúti retúrjegyet a program helyszínén található valamely információs pontban le kell bélyegeztetni. Ezek a pontok az Andrássy út, Munkácsy Mihály utca és Dózsa György út közötti szakaszán lesznek megtalálhatóak. Emellett 6 egészségpont, 4 mobillottózó, 4 karitatív sorsjegyárus, 24 büfé, 8 italpult, és 6 különböző helyen elhelyezett mobil mellékhelység áll majd a kilátogató közönség rendelkezésére.

A Szuperkoncert ideje alatt – az eseményt megelőzően és utána is – az M1 metró vonalán a járatok sűrűbben közlekednek, melyek közül elsősorban a Bajza utca, a Széchenyi fürdő vagy a Kodály körönd megállóhelyét ajánljuk. Ennek oka, hogy a Hősök tere megállónál korlátozás várható – nem áll meg minden alkalommal a metró ezen az állomáson – melyről a BKK aktuálisan, az érintett útvonalon informálja az utasokat.

A különleges színpadtechnika miatt a megszokottól eltérően már egy nappal korábban megkezdődik a színpad építése a Hősök terén. Az első kamionok szeptember 26-án érkeztek, 27-én az Andrássy út szervizútjai is lezárásra kerültek, 28-án 10 órától pedig életbe lép a Hősön tere teljes területére kiterjedő lezárás. A személygépkocsival érkezőknek a tömegközlekedési csomópontokhoz közeli P+R parkolók használatát ajánljuk.

Minden további, a Szuperkoncerthez kapcsolódó friss információról a szerencsejatek.hu/szuperkoncert weboldalon és a nemzeti lottótársaság közösségi oldalain tájékozódhatnak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez az óriásmellű modell zaklatta az angol sztárcsapat focistáit - képek

origo.hu

G.w.M elmondta, mitől érzi nőnek magát egy nő

borsonline.hu

Vilmos herceg elhagyta a rákbeteg Katalin hercegnét

vg.hu

Senkinek sem kell a Rolex – beszakadt a svájci óraexport

ripost.hu

Ha még ettél finomat: Töltött bundás kenyér az új kedvenc

hirtv.hu

Tisztességtelenül és jogszerűtlenül járhatott el Magyarék honlapja

origo.hu

Rengeteg ukrán embert mészárolhatnak le az új ukrán taktika miatt

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Nem fogsz hinni a szemednek, ez történt Victoria Beckham születésnapján - Videó

magyarnemzet.hu

Az Orbán-gyűlölő Lilu hatalmas öngólt lőtt, ezt nagyon benézte

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

MANI

Változás: új, fontos infók a gyógyszerek kiváltásáról

MANI

Már 3D-ben is megnézhetjük az orvosi leleteinket

MANI

Hol most a legolcsóbb a lakásbiztosítás? Elindult a kampány, íme a részletek

MANI

Elindult a lakásbiztosítási kampány: itt van minden tudnivaló

MANI

Aki meg akarja őrizni pénze értékét, most ebbe fekteti

MANI

1 milliárd forintot lehetett nyerni ezzel az öt számmal

MANI

Itt a vége a jó világnak: fizetős lehet a Google

MANI

Lelepleztük a hazai zöldségeket: mutatjuk az árakat!