SÁRGACSEKK

Így lehet a legegyszerűbben saját napelemes rendszere (X)

A legolcsóbb energia az, amit nem fogyasztunk el, de megoldható-e úgy az energia, hogy ne fizessünk érte? Spóroljon napelemmel ön is!
címkék:
  • Szerző: Dove

Teljes tervezés, engedélyeztetés, kivitelezés, de akár pályázati források felkutatása és garanciális javítás -

– mindezt kínálja az MVM Partner Zrt. napelemes rendszerek telepítésekor.

Az energiaköltségek lefaragásával a beruházás pedig gyors megtérülést garantál.

A legolcsóbb energia az, amit nem fogyasztunk el – tartja a mondás. De olcsó az az energia is, amiért nem kell fizetnünk. Erre jelent megoldást, ha egy cég magának állítja elő a villamos energiát, méghozzá megújuló forrásból.

Ma már erre sokféle megoldás létezik, de a legpraktikusabb ezek közül a napelem.

Ez az eszköz rugalmasan felszerelhető gyakorlatilag bármilyen épületre, legyen az egy irodaház, vagy bármilyen más telephely. A legfontosabb minden esetben az, hogy a napelemes rendszer az egyedi igényekhez igazodva, személyre szabottan tervezve épüljön ki. Ezt kínálja az MVM Partner Zrt., amely szolgáltatási csomagja keretében a tanácsadástól a tervezésen és az engedélyeztetésen át egészen és a kivitelezésig segít kialakítani a nap energiáját használó villamosenergia-termelő rendszereket.

A folyamat kezdetén az energiakereskedelemmel foglalkozó MVM Partner, és az általa megbízott, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező szakértői felmérik az épületeket, telephelyeket a napelemek telepítése szempontjából. Ezt követően díjmenetesen elkészül a telepítésre vonatkozó ajánlat, amely semmire sem kötelezi az esetleges megrendelőt. Amennyiben a vállalkozás úgy dönt, hogy a megújuló energia felhasználása mellett teszi le a voksát és megrendeli a szolgáltatást, úgy az MVM Partner szakértői kivitelezik a beruházást egészen a tervezéstől az üzembe helyezésig úgy, hogy közben az összes engedélyeztetési folyamatot és dokumentációs munkát is elvégzik.

A kivitelezendő napelemes rendszer a beépített teljesítménye alapján akár a háztartási méretű kiserőmű kategóriába is tartozhat. Azonban ez a jogszabályi kötöttségek miatt csak abban az esetben lehetséges, amennyiben a telepítés helyszínén rendelkezésre áll a kisfeszültségű hálózat, valamint a megvalósítandó rendszer csatlakozási teljesítménye nem haladja meg az 50kVA-t. De az MVM Partner képes kialakítani akár több száz kW-os beépített teljesítményű naperőműveket is.

Az MVM Partner ezen kívül a szolgáltatás keretében szükség esetén felkutatja a számba vehető pályázati lehetőségeket, és segítséget nyújt azok elkészítésében is, így a beruházási költségek akár jelentős mértékben csökkenhetnek.

 

Nincs más hátra, mint elhatározni magát, és felkeresni az MVM Partner Zrt weboldalát. Spóroljon ön is napelemmel!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?