Létrehozva: 2021.04.12.

Százezerért maszk? Ez a lehet a közeljövő legmenőbb okoskütyüje

Egyre többen tekintenek stíluskiegészítőként a maszkokra. Az biztos, hogy aki beszerez egyet ebből a 300 dolláros maszkból, annak nem kell attól tartania, hogy minden sarkon összefut egy hasonlóval.

A Xupermask lehet a jövő – ezt állítja legalábbis Will.i.am, a Black Eyed Peas nevű együttes frontembere. A rapperként, dalszerzőként, producerként, énekesként, filantrópként és a brit The Voice című műsor zsűrijeként is tevékenykedő Will.i.am-re talán nem árt odafigyelni, elég, ha megemlítjük, hogy ő volt a világ egyik legsikeresebb The Beats audio termékeket gyártó cég egyik társalapítója.

A Dr. Dre által is fémjelzett céget 2016-ban adták el hárommilliárd dollárért az Apple-nek.

 

Sci-fi időket élünk, de még a tegnap maszkjait viseljük. Ezért szerettem volna egy olyan maszkot készíteni, amely megfelel annak a korszaknak, amelyben élünk

- nyilatkozta a zenész a New York Times-nak. A cél pedig úgy tűnik, hogy sikerült is, mivel az okosmaszkhoz tartozik fülhallgató, mikrofon, LED-lámpa, HEPA-szűrő és többsebességes ventilátor is.

A Xupermaskra keresztelt eszköz szilikonból készült, az oldalain pedig a sportruházatokhoz használt hálós, rugalmas anyag feszül. Szépen körbefogja az arc alsó felét. Persze, az ilyen luxust kedvelőknek mélyen a zsebükbe kell nyúlniuk. A Xupermaskot 299 dollárért lehet megrendelni, ami közel 100 ezer forintnak felel meg.

A Xupermask lehet a jövő Will.i.am szerint. A 299 dolláros maszk tulajdonosainak nem kell attól tartani, hogy minden sarkon szembejön velük egy másik. Fotó: twitter.com/xupermask

A maszkot az a Jose Fernandez hollywoodi kosztümtervező tervezte meg, aki Elon Musk űrvállalatának is dolgozik, de a Bosszúállók, a Batman filmek és az X-Men 2. jelmezein is dolgozott.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Döntöttek a Házasság első látásra párjai, hogy együtt folytatják-e

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Most kaptuk a lesújtó hírt: meghalt a nemzet művésze

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

metropol.hu

Megrendülten jelentették be a hírt, elhunyt a kiváló magyar sportoló

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

origo.hu

Kórházba került Zámbó Krisztián

mindmegette.hu

Itt a Lidl nagy dobása: ilyen még nem volt egyik hazai boltban sem!

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-