Létrehozva: 2015.06.12.

Ada mindenkit megdöbbentett véleményével

Könnyed szórakozást vártam a Szelfi elsõ részeitõl, mint ahogy azt a kereskedelmi csatornáktól már megszokhattam. Ehelyett arculcsapásként ért szembesülni a valósággal: végre egy mûsor, ahol a sztárt sem rózsaszín csomagolópapírban kapjuk.

A Szelfi oda üt, ahol a legjobban fáj, a sztárok példáján át szembesít a saját, olykor ki nem mondott, szőnyeg alá söpört kételyeinkkel. És itt a lényeg: a sztárok példáján keresztül, ami eddig egyáltalán nem volt megszokott. A sztárvilág mindig is más arcát mutatta: tökéletes családokat, habos-babos fotókat, kiegyensúlyozott, boldog kismamákat és előre megírt, unalomig szajkózott örömködést, amitől egy átlag anyában még több kétely támadt saját képességeit illetően.

Rossz anya vagyok, nem akarok rossz anya lenni, nem tudom, mit akarok az élettől

– hangzott el egy adáson belül három sztáranya szájából. Völgyesi Gabiból, Adából és Horváth Grétiből süt a kétely, a vívódás, na meg persze a csalódottság.

Gabi boldog családban, férjével neveli gyermekeit, Ada elvált, Grétitől pedig még csak pár napja költözött el a férje. Ám hiába a különböző családi élethelyzetek, van, ami ugyanaz. Csak a Szelfiben ki is mondják azt, amit egyébként a csillogó, flitteres sztárvilágban nem szokás. Pedig míg az átlagember számára a látszat mindig az ellenkezőjéről árulkodik, addig ez a három sztáranya vállalja a gyereknevelés árnyoldalait és azt, hogy ők is boldogan passzolják le néhány órára gyerekeiket.

Völgyesi Gabi csalódott                                                   

Cukormáz nélkül kapjuk meg a Szelfi első részében Völgyesi Gabit, aki percek alatt eljut odáig a vívódásban, hogy végeredményben leginkább azon kellene elgondolkodnia, mit is akar az élettől. Mert Gabi énekesnő. És hiába a két szép csemete, Gabi menne és énekelne, stúdiózna, pörögne. „De most nem ez a dolgunk!” – mantrázza magának a Unique csillogó énekesnője, aki most meredten maga elé bámulva pucolja a krumplit két pelenkázás között.

Magát sokat mondóan csak anyarobotnak hívja: hiába szeretne, nem tud kiszállni a mókuskerékből. Bár imádja két gyermekét, harmadik gyermekeként vágyik az új lemezre, ám a pelenkázás, etetés, fürdetés és altatás közben nem jön a kreatív ihlet.

 „Már saját magam is unom”

Pörög a Szelfi, jön Ada, akiről azt hinné az ember, kemény, karakán csaj, megszokhatta a helyzetet, hiszen már évek óta egyedül neveli fiait.

 

, első szava is a Szundi, amikor megszólal az ébresztőóra. Nem játssza el, hogy örül neki, hogy gyerekei állnak az ágy mellett és nincs szundi, és - sok sztáranyával ellentétben - azt sem akarja elhitetni a tévénézőkkel, hogy az ő élete tökéletes.

„Néha annyira rossz anyának érzem magam.

Folyamatosan bőghetnékem van, és full egyedül érzem magam

– hangzott el a kegyetlen önvallomás a Szelfi első adásában.

„Nem akarok megkeseredett majom lenni”

Horváth Gréta van talán a legnehezebb helyzetben, akinél éppen egy családi dráma közepébe csöppenhettünk be. Kisfia még csak 8 hónapos, és ahelyett, hogy 24 évesen megtanulhatná hogyan váljon jó anyává és egyszerre feleséggé, széthulló házassága mellett egyedül birkózik meg a gyereknevelés nehézségeivel.

„Bűntudatom van, hogy azt látja a gyerek, hogy mindig rosszkedvem van, szomorkodom.

Nem akarok megkeseredett majom lenni,

nem akarok rossz anya lenni” – sorolja, majd rögtön elereszt egy káromkodást a kisbaba előtt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt van Oroszország váratlan katonai lépése

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

magyarnemzet.hu

Főügyész Magyar Péter felvételéről: így nem törölhető a tartalom

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

vg.hu

Meglepő katonai szövetségest talált Oroszország

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-