Létrehozva: 2018.04.13.

Horrorkoalíció: Gyurcsány és Vona ma este kéz a kézben együtt tüntet Sorosékkal

Egymás szövetségeseként, kéz a kézben tüntetnek szombat este a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen Gyurcsány Ferenc és Vona Gábor. Ez az elsõ nagy nyilvános közös politikai rendezvényük, a sokáig titkolt Soros-koalíció nyilvánvaló bizonyítéka.

Összenő, ami összetartozik?  Egyeztetés után, fél nap különbséggel  rakták ki a Facebookra a felhívást, várják híveiket a demokratikusan, elsöprő többséggel megválasztott magyar kormány elleni tüntetésre. Tehetetlenségükben meg akarják kérdőjelezni a választásokat.

Gyurcsány már nemzeti ellenállást(!) emleget a kínnal-keservvel összeszedett 9 parlamenti képviselőjével.

A demonstráció tényleges szervezője az ellenzék új vezéreként megnevezett, erőszakos politikai akcióiról elhíresült Gulyás Márton. Akit Soros György egyedül tart alkalmasnak arra, hogy a választásokon megbukott ellenzéket új életre keltse.

Rohamosztagosok Gulyás mögött

Gulyás gyors és radikális megoldást ígért Sorosnak, aki olyasfajta erőszakos politikai akciók bizonyított híve, mint a hamburgi G20 rendezvény lángba borítása, vagy az Ukrajnában lényegében általa kreált „forradalom” a kijevi Majdan téren…

Amint arról a %RIPOST% már beszámolt, Gulyás régóta kapcsolatban áll nyugat-európai szélsőségesekkel, azzal a jól szervezett anarchista rohamosztaggal, az ANTIFA-val, amely már több száz békés tüntetést változtatott erőszakos pusztítássá.

Gulyás bizonyíthatóan a röszkei határállomást és kerítést is feltérképezte az ANTIFA-osztag aktivistáival és Soros-pénzelte szervezetekkel. Folytatni akarják az Ahmed H. által elkezdett erőszakos határnyitási akciókat.

Gulyás most ugyanezeket a szélsőséges politikai huligánokat hívta meg Magyarországra. A szombat esti tüntetéssel a lehető legnagyobb nyomást próbálják meg gyakorolni a kormányra, ha kell az erőszaktól sem visszariadva.

Nem feledkezhetünk meg arról sem, hogy Gulyás többszörös visszaeső garázdaként többször állt már a bíróság előtt. Nem egyszer kinyilvánította, hogy politikai tevékenysége során a fizikai erőszaktól sem riad vissza.

Együtt  a horrorkoalíció

A Soros mozgatta és pénzelte Gulyás a tüntetésen való részvételre utasította a horrorkoalíció tagjait, Gyurcsány Ferencet és Vona Gábort.

Ez lett volna az az ijesztő kormánykoalíció, - amelynek tagjai, egykori nyilasok és ifjúkommunisták– Vona és Gyurcsány –  valamint a Gulyás-féle Soros-anarchisták - amely közösen „kormányozta” volna az országot, ha győznek április 8-án.

Most is együtt  tüntetnek a demokratikus választások számukra tragikus végeredménye ellen.

Soros György egyfajta utolsó reményként tekint a szombat esti demonstrációra. Hiszen, ha sikerülne  megingatni az elképesztően erős felhatalmazást kapott FIDESZ-t, akkor még lehetne némi esély, hogy Magyarország megnyissa határait a migránsok előtt, az EU június 30-ig meghozandó döntéseinek megfelelően. Szombaton mindent erre az egyetlen lapra tesznek fel…

Csak remélni lehet, hogy nem fullad anarchiába, agresszióba a tüntetés. Melynek hivatalos szervezői politikai amatőrök,  balekok, akik ilyesfajta tapasztalattal egyáltalán nem rendelkeznek, rendezvénybiztosításról tán még életükben nem hallottak…

Mögéjük bújnak el Soros emberei, Gulyás, Vona, Gyurcsány, hogy ha ne adj’ isten baj lesz, moshassák kezeiket, hogy semmi közük az egészhez…

Ez is érdekelhet

origo.hu

Veszélyes anyagot találtak az ivóvizekben világszerte

origo.hu

Nagy a baj: Oroszország és Izrael a háborúról tárgyal

borsonline.hu

Kiszivárgott! Ők lehetnek a Nyerő Páros új évadának szereplői

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

ripost.hu

Kiadták a riasztást: pokoli, ami erre a 4 vármegyére lesújt

mandiner.hu

Van egy sokkal találóbb kifejezés erre a mocskos, alávaló, szemét gazemberre

origo.hu

Váratlan bejelentést tett Amerika, Ukrajna nem fog örülni

mindmegette.hu

Laktató krumplis-kolbászos pite: Martha Stewart receptjét ki kell próbálnod!

ripost.hu

Megvan Dárdai utódja a Herthánál, teljes a káosz Berlinben

ripost.hu

Házasság első látásra: ez történt a házzal, amiben Csabit fogva tartotta volt kedvese

ripost.hu

Már Jürgen Klopp is lemondott róla? Szoboszlait támadják Angliában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-