Nincs

Ismét a Ripostra támadt a Jobbik, zaklatták munkatársainkat

Ezúttal Vona testőrének főnöke, Kisberk Szabolcs érkezett. Most is illegálisan hatoltak be az épületbe, ma éppen a besurranó tolvajok módszereit alkalmazva.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Már kint az utcán félelmet keltve, erőszakosan zaklatták az irodaházban dolgozókat függetlenül attól, hogy a %% munkatársai vagy sem.

Agresszíven mikrofont nyomtak az arcukba azt kérdezve, nem szégyellik-e hogy bántani merészelték cikkeikben Vona Gábort. Az irodaház több dolgozója, akik más cégeknél dolgoznak nem is értette, hogy mit és miért kérdeznek.

Kisberk Szabolcs a Vona-TV szerkesztője a kamerák tanúsága szerint ,a besurranó tolvajok módszereivel, egy itt dolgozó kolléga mögött lopakodott be az épületbe.

Ugyancsak illegálisan, mint tegnap Vona Gábor testőre Szilvási Péter, aki a portaszolgálatot hazug információkkal megtévesztve szerzett belépőkártyát.

A másodszor is agresszívan, törvénytelen eszközökkel magánterületre behatoló Jobbik-kommandó célja tegnap és ma is ugyanaz volt. Felelősségre kívánják vonni azokat az újságírókat, akik a Jobbikot bíráló cikkeket merészelnek írni.

Ezúttal is csak a biztonsági szolgálat illetve a recepciósok leghatározottabb felszólítására voltak hajlandók távozni, nyilvánvalóan a rendőrség megérkezésétől tartva. Az már kellemetlen lenne a Jobbiknak, ha a törvénytelen módszerek nyomán rendőrségi intézkedésre kerülne sor. Inkább egy idő után elszöknek a helyszínről.

A MÉDIA a biztonsági kamerák felvételeire támaszkodva  természetesen büntetőfeljelentést tesz, magánterületre történő többszöri illegális behatolás, garázda félelemkeltő  magatartás miatt Kisberk Szabolcs szerkesztő, Vona Gábor tegnap erőszakoskodó testőre Szilvási Péter és a társaságukban érkező, szintén illegálisan magánterületre behatoló kollégáik ellen.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?