Létrehozva: 2019.07.11.

Mit látsz meg először a képen: elárulja, mi vár rád a szerelemben

Egészen különleges a teszt, amit most mutatunk.

Ez az izgalmas és egyszerű teszt feltárja titkos személyiséged és megmutatja, ki is vagy valójában. Sőt ezen felül még arra is rávilágít, hogy mi vár rád a szerelemben!

Nézd meg a lenti képet, és figyeld meg, hogy mi az, amit elsőként észreveszel rajta.

Mutatjuk a részleteket! LAPOZZ!


  • A csiga

    Imádod az életet, a kihívásokat és a kalandokat. Tettrekész, energikus ember vagy. Szinte neked találták ki azt a mondást, hogy „élj úgy, mintha nem lenne holnap”. Pozitív személyiséged nagyon megnyerő mások számára, vonzó a többi embernek és könnyen ismerkedsz. Spontán vagy, boldogan mélyedsz el abban, ami érdekes számodra, ugyanakkor inkább nem kezdesz bíbelődni olyasmivel, amit nem tartasz izgalmasnak. Nem kedveled a szabályokat, szeretsz a magad ura lenni, és mivel igazán tehetséges ember vagy, általában el is éred a céljaid. A szerelemben sok sikerélmény ér, hiszen karaktered igencsak vonzó és megnyerő. Érdemes viszont azzal is számot vetned, hogy vannak, akik számára a tempód, lendületed és energiád ijesztő lehet. Gyakran megesik, hogy hirtelen benyomások, impulzusok alapján döntesz. Hidd el, olykor érdemes kicsit nagyobb esélyt adni másoknak, hiszen nem mindenki és minden az, aminek elsőre látszik! Szerelmed kedvéért lassíts néha kicsit, engedd, hogy utolérjen, és add át neki a lehetőséget arra, hogy ő diktálja a tempót. Ha így teszel, akkor meghálálja azt, és sokkal boldogabb, kiegyensúlyozottabb élet vár rád és rátok. Na persze ez nem jelenti azt, hogy meg kell hazudtolnod önmagad! Kár is lenne, mert vibráló személyiséged valódi ritkaság és kincs.

    Nézd meg, mit árul el a következő kép rólad! LAPOZZ!


  • A térkép

    Optimista, kíváncsi és érdeklődő ember vagy. Szeretsz új tapasztalatokat megélni, igazán erős a művészi vénád, egyéni a világlátásod és roppant kreatív vagy. Intelligenciád és éleslátásod bőven az átlag fölé emel, de nem élsz vissza ezzel a képességeddel, nem kenyered a manipuláció. Sőt kimondottan taszítanak azok az emberek, akik túlságosan simulékonyak és kétszínűek, illetve azok is, akiken megérzed a hamisságot. A hozzád közel állók nagyra értékelik benned, hogy ilyen érzékeny vagy, ennyire jók a  megérzéseid és ilyen izgalmas a személyiséged. Párod imádja, hogy melletted sok dolgot megélhet és ihletet, támogatást kap tőled. Ha megtartod ezt az optimizmust és kíváncsiságot, mely jellemző rád, akkor szinte maga a tökéletes társ leszel, pontosabban maradsz. Egyedüli veszélyforrás az lehet kapcsolataidban, hogy néha túlságosan megbocsátóvá válsz. Állj  ki magadért bátran, jogod van képviselni érdekeidet! Ha ezen sikerül fejlesztened, akkor nincs, ami megállítson a boldogságban.

    Mutatjuk a következő kép jelentését! LAPOZZ!

  • A koponya

    Nyugodt, melegszívű ember vagy, aki a legtöbbek számára kimondottan szimpatikus. Könnyen ráhangolódsz mások érzéseire, empatikus vagy és segítőkész, kifejezetten fontos számodra mások támogatása, ahogyan az is sokat jelent neked, hogy mások szeressenek téged. Független és önálló ember vagy, de számít neked mások véleménye, és nagyon fontosnak tartod megosztani másokkal örömöd, lehetőségeid és javaidat is. Gyűlölöd azt látni, ha bántanak valakit, aki gyengébb, erősen fejlett az igazságérzeted. Szeretnéd, ha a világ egy szerettel és békével teli hely lenne, és hajlamos vagy arra, hogy lépéseket is tegyél ennek érdekében. Szíveden viseled az elesettek sorsát, és ez igazán nagyszerű és nemes hozzáállás. Aki szeret téged, az szintén nagyra becsüli benned ezt a hozzáállást és elhivatottságot. Vigyázz viszont, mert néha már alig marad energiád azokra, akik a mindennapokban is igazán közel állnak hozzád. Akkor leszel igazán boldog, akkor lesz egészen felemelő és csodás párkapcsolatban részed, ha sikerül megtalálnod ezt a kényes, de mégis gyönyörű egyensúlyt.

    Ez is érdekelhet

    origo.hu

    A Liverpool bukott focistájának gyönyörű barátnője sokkoló kijelentést tett

    origo.hu

    Meghallgatta tanúként Varga Juditot az ügyészség

    borsonline.hu

    Ennek a 4 csillagjegynek nagy pénz üti a markát még idén tavasszal

    vg.hu

    Új sorozat érkezik a Fix Magyar Állampapírból

    life.hu

    Tojásfestés akkor és most– hagyományos és modern technikák

    hirtv.hu

    Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

    origo.hu

    Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

    lakaskultura.hu

    Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

    ripost.hu

    Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

    vg.hu

    Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

    ripost.hu

    Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

    ripost.hu

    Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

    Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
    Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
    Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
    -