Nincs

Soha ne dobd el a páratlan zoknit! Íme, 15 zseniális ötlet

Ki tudja, miért, páratlan zokni minden háztartásban rengeteg akad. Ha te is sajnálod kidobni a kallódó darabokat, most mutatunk néhány szuper ötletet, mi mindent kezdhetsz velük.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Ne ijedj meg, ha ismét nem találod valamelyik zokni párját. Ne gondolkozz sokáig azon, hová tűnhetett! Inkább engedd szabadjára a fantáziádat!

Készíts gyerekjátékot!

Olaf, a hóember elkészítéséhez töltőanyagra, filcre, fonalra, textilragasztóra, ollóra lesz szükséged. Gyermeked legkedvesebb játéka lehet és sosem fogja elfelejteni, hogy együtt készítettétek el.

A lovakat minden gyerek szereti. Készíts zokniból babzsák játékfigurát....

Esetleg paripát, amin "lovagolni" lehet. Fonalra, páratlan zoknira és egy használaton kívüli seprűnyélre lesz szükséged hozzá.

Készíts Barbie-nak egyszerű koktélruhát! Csak vágd le a zokni sarkát és díszítésként varrj rá fodrot! 

Minél több a páratlan zokni, annál több a hernyócska a lakásban. 

Kis gyerekzoknikból készíts hagyományos pénztárcát vagy erszényt! Kreatív boltokban többféle díszítéssel külön megvásárolhatod a tárca keretét!

Használd praktikus dolgokra!

Varrj magadnak telefontartót!

 

 

Futás közben nem kell otthon hagynod a telefonod. Ha a zokni lábrészét levágod, a végeket megerősíted, a karodra húzod és visszahajtod, kis zseb alakul ki belőle. Belerakhatod a telefonodat és indulhatsz futni.

Használd felmosórongyként! Húzd a felmosófejre és kezdheted a takarítást.

A védőszemüvegeket, kerti szemüvegeket tartsd a szerszámok mellett egy zokniban! Nem karcolódik és mindig kéznél lesz.

Díszítheted vele a lakást vagy a ruhádat!

Gyermeked megunt ruhácskáját feldobhatod egy apró újítással. Varrj mintás zsebet zokniból az egyszínű kardigánra!

A zimankós télben díszítsd vázáidat is! A megunt formákat dobd fel egy érdekes mintázatú zoknival. Elsőre merésznek tűnik, de a kötött fehér anyagba burkolt vázák meleg hangulatot varázsolnak a lakásba. 

Nem kell csomagolópapírra vagy papírzacskóra költened. Csomagold be az ajándékként vásárolt bort egy érdekes színű és mintájú zokniba, köss hozzá szalagot, üdvözlőkártyát és mindenki örülni fog egyedivé formált ajándékodnak.

Húzhatsz zoknit a gyertyákra ...

vagy megunt ceruza- és ecsettartóidra. Játssz a színekkel, hogy a ceruzatartó is illeszkedjen a lakás színvilágához és hangulatához.

címkék:
És ezeket olvastad már?