Létrehozva: 2016.06.01.

Te döntsd el, hogy mennyit fizetsz az áramért!

Miért fordítanád áramköltségekre a pénzed, amikor az mehetne jobb helyre is a vállalkozásodban? Megmutatjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy te határozhasd meg a céged energiaügyeit.

Tedd ütőképessé a vállalkozásod egy egyszerű lépéssel!

Bár már 2008 óta adott a lehetőség, a legtöbb vállalkozó számára ismeretlen ez a cég szempontjából felbecsülhetetlen értékű opció. 

Az áram beszerzése nem kötődik földrajzi helyhez, így gyakorlatilag bármely villamosenergia-kereskedőtől kérhetsz ajánlatot. A keresgélés azért éri meg, mert bármikor futhatsz kedvezőbb feltételekbe, mint amilyenekkel most bírsz. Ez nem feltétlen csak az olcsóbb áramot jelenti, lehet, hogy a kiegészítő szolgáltatások, a jobb fizetési feltételek vagy az egyszerűbb ügyintézés fog annyira megtetszeni, hogy a váltás mellett döntesz.

Hogy zajlik a váltás?

Ha megvan a jövőbeli villamosenergia-kereskedőd, azért azt is nézd meg, hogy mostani szerződésed hogy áll. Ha még nem járt le, és a felbontás feltételekhez kötött, akkor írásban kell kérned a megszüntetését, jelezned a felmondást, a kereskedőváltás szándékát. De figyelj oda, hogy ez még a váltás időpontja előtt legyen, és persze vedd figyelembe, hogy meg kell felelned a meghatározott feltételeknek is!  Például az előző társaság kérheti a tartozásaid rendezését.

Ha viszont ez megtörtént, már könnyű lesz a céged dolga. Egyrészt kérheted, hogy az új kereskedőd intézze a váltást, másrészt semmit sem kell fizetned érte. Lényegében annyi történik csak az előző szerződésed megszüntetése után, hogy a régi és az új kereskedő bejelenti a változást, ezt visszaigazolják, és a régi társaság megkapja az elszámoláshoz szükséges adatokat. És ezzel készen is vagy.

Dönts bölcsen!

Fontos odafigyelned arra, hogy ne vessz el a bőség zavarában: érdemes nagyobb múlttal rendelkező társaságot választani, mert ez garantálhatja számodra a profizmust és a stabilitást.

A választásnál fontos figyelembe venni a szolgáltatások árai mellett például a kapcsolattartó személyek segítőkészségét és szaktudását is, hiszen ezáltal leszel képes növelni a vállalatod versenyképességét, és csökkenteni a költségeidet.  Ha az ellátásbiztonságot nézzük, akkor az MVM Partner Zrt. az egyik legbiztonságosabb választásnak tűnik. A 2002-ben alakult társaság az ország egyik legnagyobb energiakereskedője.

Tegyél egy próbát, kérj ajánlatot az MVM Partnertől:

telefonon: +36 40 300 200

e-mailen: [email protected]

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

Most jött: busz és kamion ütközött az M1-esen, óriási a baj

mandiner.hu

Óriási a tét Szoboszlaiék számára a Mersey-parti derbin – Everton-Liverpool 21 órától Élőben a Mandineren

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

mandiner.hu

Váratlan üzenet Németországból: „Hálásak lehetünk Magyarországnak!"

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

ripost.hu

Kőkemény helyesírási teszt: ha ezt hibátlanul kitöltöd, az emberek 1 százalékához tartozol

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-