Létrehozva: 2017.06.08.

Újra PLÁZS!

Június 17-én nyit a PLÁZS! Napközben pihenés és sportprogramok, este buli, jön a hazai élvonal a Halott Pénztõl, a Wellhellon át, a Punnany-ig, és egy szép júliusi napra ide költözik majd Ibiza is...

A nagy sikerrel debütált PLÁZS az első évben több mint 150.000 vendéget vonzott Siófokra a szezon alatt. A fantasztikusan átformálódott, korábban különböző Beach-nek elkeresztelt helyszín idén újabb csinosításokon esik majd át. Tovább szépülnek a dekorációs elemek, megújul a V.I.P. helyszín és vadonatúj medence - körülötte baldachinos ágyakkal - várja a pihenni vágyókat.

Csobbanás a Balatonban, napfürdőzés a csillogó fehér homokon, aktív pihenés, passzív ejtőzés, koktélozás a napozóstégen és az estétől hajnalba nyúlóan lazulós, táncos éjszakák a csillagos ég alatt. Minőségi szolgáltatásaival, egyedülálló, fehér homokos strandjával és változatos napközbeni valamint esti programjaival vált a balatoni nyár megkerülhetetlen helyszínévé a siófoki ellazulás központja, a tavaly megújult PLÁZS.

A hazai zenei élvonal legjobb koncertjein rúghatjuk a homokot, aminek a Balaton és a csillagos ég adja majd a díszleteit. Halott Pénzzel nyit majd a PLÁZS, ami idén a MOL Nagyon Balaton sorozatnak szerves része lesz, s a nyitónapon lép majd fel a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató győztese is, a Lóci játszik. Jön majd a Wellhello, a Punnany Massif, Majkáék, Ganxstáék, Dallos Bogi és a TNT, Zoltán Erika, végigsöpör a parton majd egy fergeteges Balatoni Retro Láz, a Total Dance prezentálásában és megannyi party a siófoki holdfényes éjszakában.

Nem nagyon fordult elő még a történelemben, hogy egy luxus strand pályázat útján tervezteti meg egyedi napozó-, pihenő bútorait. A siófoki PLÁZS szervezői azonban úgy döntöttek, hogy ezzel az előremutató kezdeményezéssel nem csupán a jövő strandbútorait készítik majd el, de teret engednek az ifjú formatervezőknek is a kibontakozásra. Innovatív, praktikus, kreatív, kényelmes és nem utolsó sorban egyedi strandbútorokra írt ki pályázatot a balatoni ellazulás központjának már tavaly kikiáltott siófoki PLÁZS.

A PLÁZS pályázatára több tucat mű érkezett, s a neves formatervezőkből, építészekből egyetemi oktatókból és a PLÁZS képviselőiből álló zsűri négy pályaművet emelt ki, jutalmazta a tervezőket, s a négyből kettő kerül majd megvalósításra.

A két megvalósítandó “kiemelt” nyertes pályamű prototípusai már idén júniusban ott díszelegnek majd a strand fehér homokján, jövőre pedig a mindegyikből több tucat várja majd a nagyérdeműt.

Szeretnénk, hogy a jótékonyság továbbra is részese legyen a PLÁZS életének, ahogyan tavaly nyár végén is az utolsó koncertünk alkalmával több, mint 3 millió forintot sikerült a siófoki kórház gyermekosztályának gyűjteni, idén a 26-ai TNT jótékonysági nagykoncerten ismét a gyerek gyógyulásáért gyűjtünk.

A hétvégék legforróbikát július 22-én élvezhetjük a PLÁZS-on, mikor is ide költözik Ibiza. Ekkor kerül megrendezésre a ONEDAY Electronic Fest, az első 24 órás Day and Night Party, ami reggel 10-kor indul a fehér homokos egyedi partihelyszínen és az éjszaka a siófoki Palace-ban folytatódik másnap reggel 10-ig. Az elektrobuli főszereplője nem kisebb név, mint Luciano, a világ elsőszámú tech-house DJ-je, a szcéna többszörös díjazottja, Ibiza rezidense. A hagyományteremtő szándékkal induló elektronikus fesztiválon ott lesz még számos hazai projekt, a Badgirls, Debut, a Cinema Hall, a Cinematine, az I Love Deep, a We are cre8tion és a szervezők a későbbiekben még egy szupersztárt is ígérnek Luciano mellé.

A PLÁZS-ra persze napközben is érdemes kilátogatni, hiszen a Balaton legszebb homokos strandja a pihenésre és az aktív testmozgásra is rengeteg lehetőséget kínál. Kipróbálható az itthon is egyre népszerűbb SUP, a streetball, a lábtenisz, a strandröplabda, a profi és amatőr focisták egyaránt élvezhetik hazai fejlesztésű, már jól ismert teqballt. A kondiedzésekről sem kell lemondani a Scitec Summer Gymnek és a street workout pályának köszönhetően, miközben a Gilda Max további ingyenes megmozgató programokat kínál. A Microsoftnak köszönhetően egy játékkuckó kerül kialakításra, ahol X-Boxon játszhatnak a vendégek. Aki nem szeretne lemaradni a vizes vb történéseiről, az itt felállított kivetítőkön szurkolhat kedvenc sportolóinak.

Június 17-től tehát beindul a PLÁZS éjjel-nappal, napközben strandsportokkal és pihenéssel, hétvégén partikkal és koncertekkel, a Vizes VB alatt - óriás kivetítőn követve a versenyeket - lázas szurkolással, s minden éjaszaka a Music Terrace vízpari helyszínével egészen az augusztus 26-i zárásig, de hol van az még!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Megőrlülnek a vásárlók az IKEA 140 forintos akciójától

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

hirtv.hu

Deutsch Tamás figyelmeztet Magyar Péter kapcsán + videó

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

hirtv.hu

Pentagon-tanácsadó: elkerülhetetlen az ukránok veresége, ezután pedig a szomszédokhoz csatolhatnak területeket

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

travelo.hu

Videó: Egy hatalmas Boeing géppel intett búcsút a levegőben a pilóta

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-