Létrehozva: 2017.12.11.

Vajon hazaküldik? Ma döntenek Havas Henrik sorsáról

Szorul a hurok Havas Henrik körül! Baukó Éva és Molnár Anikó vádló nyilatkozata után egyre több vallomás lát napvilágot, amelyek mind arról szólnak, hogy Havas Henrik rendszeresen zaklatott nõket. Liptai Claudiát és volt barátja, Vágó István feleségét is molesztálta. Az ATV ma dönt arról, mi legyen a gátlásokat csak hírbõl ismerõ mûsorvezetõ sorsa.

Az ATV vezérigazgatója, Németh Szilárd általánosságban már kijelentette: a csatorna nem tűri meg soraiban a szexuális zaklatókat, ezért ma a vezetőséggel együtt döntést hoznak Havas ügyében.

Újabb tanúk és történetek láttak napvilágot a hétvégén. Kiderült, hogy Baukó Éva és Molnár Anikó mellett Liptai Claudiánál és Vágó István feleségénél is zaklató módon „bepróbálkozott” Havas Henrik. Senki sem volt neki szent!

Gesztesi még a botrány kirobbanása előtt határozottan azt nyilatkozta a ­Story magazinnak, hogy Havas gátlástalanul és rendszeresen molesztálta Liptai Claudiát.

„Nemegyszer fordult elő, hogy részegen felhívta, de pechére én vettem fel a telefont. Nem győztem elküldeni a fenébe, hogy ne molesztálja Claudiát" – nyilatkozta Gesztesi a Storynak.

Vágó István hebegett-habogott, amikor régi kollégája molesztálási botrányáról kérdezték. Bárdos András róla szóló könyvében azonban határozottan azt állítja, hogy a televíziós zaklatta az ő feleségét is.

Havas mindennek ellenére nem kér bocsánatot. Össze-vissza beszél, gyerekes módon tagadni próbál azóta, hogy szexuális zaklatással vádolták meg. Munkaadója, az ATV eddig óvatosan nyilatkozott a témában. Annyit mondtak, hogy „tájékozódnak az ügyben és figyelemmel kísérik az eseményeket”.

Rendre a Jobbik internetes propagandatévéjéhez rohan magyarázkodni, pökhendi stílusban reagál az újságírói kérdésekre, és alpári beszólásokkal – „leszarom” – próbálja bagatellizálni a körülötte kialakult zaklatási botrányt.

Pénteken azonban Baukó Éva után Molnár Anikó is a nyilvánosság elé lépett. Anikó részletezte, hogyan erőszakoskodott vele Havas, hogyan csókolta szájon akarata ellenére, hogyan erőltette a kezét a nemi szervére, s hogyan ajándékozott neki egy fekete szemetesszatyorban vibrátort, mondván, ez jár egy „b.sz.tlan pi….nak.”

Ezután már az ATV sem hallgathatott tovább. Németh Szilárd vezérigazgató hétvégén az Origóval közölte: hétfőn soron kívül összeül a csatorna vezetősége, hogy döntsenek Havas Henrik sorsáról. Nem fogják megvárni az esetleges bírósági eljárást. 

További részletekért keresd az újságárusoknál a %RIPOST% napilap hétfői számát!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kipukkadt a lufi, vágott hangfelvételt közölt a feleségéről Magyar Péter

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

metropol.hu

Bocsánatot kért Katalin hercegnétől, azonnal törölte bejegyzését Ryan Reynolds felesége

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

„Az is jöjjön, akinek nincs jegye” - Megszállják a magyarok Németországot az Eb-n

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

ripost.hu

Szoboszlai kiakadt, nem avatták be egy fontos döntésbe

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-