Létrehozva: 2018.05.18.

Elhagyott szeretője robbanthatta fel a kozmetikusnőt?

Mintha földrengés történt volna, olyan erõvel rázta meg Los Angeles környékét a Magyar Kozmetika nevû szépségszalonban történt robbanás, amelyben a 48 éves Krajnyák Ildikó kozmetikus életét vesztette. A pletykák szerint az áldozat nemrég szakított színész kedvesével, aki szívesen épített rakétákat a garázsban.

A környék egyik legbiztonságosabbnak tartott városában, a Los Angelestől alig nyolcvan kilométerre található Aliso Viejóban, egy kórházban üzemelt a Magyar Kozmetika nevű szépségszalon, ahol iszonyatos erejű robbanás történt helyi idő szerint kedden kora délután. A szalont vezető 48 éves Krajnyák Ildikó kozmetikus szörnyethalt a robbanásban, két embert égési sérülésekkel, további egy személyt füstmérgezéssel szállítottak kórházba.

A hatóság először gázszivárgásra gyanakodott, ám később olyan nyomokat találtak, amelyek egyértelműen robbanószerre utalnak. A rendőrség gőzerővel nyomoz az ügyben, házkutatásra és kihallgatásra is sor került már.

Megromlott házassága után színésszel randizgatott

Az ABC7 amerikai hírtelevízió információi szerint a rendőrök a kaliforniai Long Beachen vizsgálódtak. Ott biztosított ugyanis szállást a színészként is ismert befektető, Stephen Beal a magyar nőnek, akinek fél éve megromlott a házassága. A hírcsatorna az egyik szomszédtól úgy értesült, hogy a férfi, aki egyébként az Ildikó által vezetett szépségszalon befektetője, hobbiból ember nagyságú rakétákat épített a garázsában. Azt beszélik, hogy a páros szeretői viszonyt folytatott, erre engednek következtetni a Stephen Beal Facebook- oldalán közzétett fotók is, melyek szerint áprilisban Portugáliában, múlt hónapban pedig a mexikói Puerto Vallartában nyaraltak együtt, utóbbi helyen luxuskörülmények között. Ugyanakkor a szomszédok szerint a pár úgy egy hónapja véget vethetett a kapcsolatuknak… Az egyik, környéken élő szerint mindez elég ok lehetett, hogy gyanúsítottként kihallgassák a férfit. Az NBC4 amerikai hírtelevízió értesülései szerint mintegy félszáz nyomozó vizsgálta át a nő lakását, a szalont, és az üggyel kapcsolatban kihallgatták a nő férjét, Stephen Bealt. Ugyanakkor lapzártánkig a rendőrség senkit nem gyanúsított meg a robbantással…

Gyűjtés indult a magyar nő Washingtonban tanuló fiának

Információink szerint a brutális erejű robbanásban életét vesztő Krajnyák Ildikó bő egy évtizede élt az Egyesült Államokban a férjével és a fiával, s magával vitte oda beteg édesanyját is. A Krajnyák család szóvivője elmondta, gyűjtést indítottak az interneten, hogy az elhunyt nő fia, a jelenleg a Washingtoni Egyetemen tanuló Keanu Laszlo Vestil elutazhasson édesanyja temetésére. Alig 15 óra alatt a célként kitűzött 20 ezer dollár közel harmada gyűlt össze.

Lapunk felkereste a tragikus körülmények közt elhunyt nő hazai ismerőseit, akik közül többen tőlünk tudták meg a tragikus hírt... Ha kíváncsi vagy rá, hogyan vélekednek a borzasztó esetről és a nő családjáról, a Ripost pénteki számából megtudhatod.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Annyira megváltozott az arca az ismert magyar énekesnőnek, hogy rajongói alig ismernek rá

mindmegette.hu

Sokkot kaptak a Lidl dolgozói, amikor meglátták, mi van a banánoskartonban

magyarnemzet.hu

Nagyon csúnya titok derült ki az Orbán-gyűlölő Lilu múltjából

mindmegette.hu

Gyors és pénztárcabarát menü a május 1-jei ünnepnapra

vg.hu

Általános üzemanyagár-csökkenés jön szerdától – ennyivel lesz olcsóbb a benzin és a dízel Magyarországon

origo.hu

Meztelenül fotózták a 43 éves Paris Hiltont

travelo.hu

Ezek Magyarország legszebb, mesebeli főúri kastélyai

ripost.hu

„Fénysugár marad” - Nincs több titok, szakértő elemezte Katalin hercegné viselkedését

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

ripost.hu

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Elesett Budapest, baj van az egyik legforgalmasabb úton

NÍNÓ

Most érkezett: dráma Budapesten, hajtóvadászatot indított a rendőrség

NÍNÓ

Közleményt adtak ki a bőnyi általános iskolában történt késelésről

NÍNÓ

Most jött: vonatbaleset történt Magyarországon, egy utas élet-halál közé került

NÍNÓ

Fotókon a dráma a Szabadság hídon

NÍNÓ

Most jött: dráma a Szabadság hídon, nagy erőkkel vonultak ki a hatóságok

NÍNÓ

Akkora baleset történt a magyarországi halálúton, teljesen lezárták

NÍNÓ

Felzúgtak a szirénák, a főúton kapott sztrókot egy sofőr