Létrehozva: 2023.05.04.

„Nem tudtak egymás nélkül élni” - példás házasságban élt a holtan talált miskolci házaspár

Évtizedes házasságban élt a miskolci Molnár-sziklánál holtan talált K. Erika, és férje, József. A férfi vasárnap, pár nappal szeretett felesége eltűnése után végzett magával.

Mint arról a Ripost is írt, április 26-án szerdán tett közzé kétségbeesett üzenetet az aggódó K. Bálint. A férfi édesanyja, a 69 éves K. Erika ugyanis aznap fodrászhoz indult, azonban ezután nyomtalanul eltűnt. 

József közös otthonukban végzett magával - Fotó: Sz. B. / Boon

Hatalmas erőkkel keresték az anyát

A külföldön dolgozó, de édesanyja eltűnésének hírére hazatérő Bálint és édesapja, József bejelentése után nem csak a rendőrök és a család, hanem szinte az egész megye megmozdult: kutatócsapatokkal és keresőcsoportokkal próbáltak Erika nyomába eredni. 

Eltűnt az anyukám. 8 órája ment el otthonról. Szépen kérem az összes ismerősöm, aki ismeri és esetleg látta valahol a mai nap folyamán, jelezze nekem vagy Apukámnak!

 - írta akkor az aggódó férfi a Facebbokra. A poszt pillanatok alatt körbement a neten, végül már ezrek fogtak össze, hogy megtalálják Erikát, főleg, hogy Bálint azt is elárulta: édesanyja sem a telefonját, sem a gyógyszereit nem vitte magával. 

Pár nap különbséggel végzett magával a házaspár

Az április 30-i vasárnapig apa és fia együtt keresték Erikát, azonban aznap szörnyű hírt kapott Bálint: kiderült, hogy édesapja önkezével vetett véget életének, úgy tudjuk, hogy felakasztotta magát otthonában. Erikát azonban ekkor még minden erejükkel kutatták, az édesapját elvesztő, összetört Bálint pedig az utolsó pillanatig reménykedett benne, hogy édesanyját épségben megtalálják. Május 2-án viszont minden remény odaveszett, ugyanis a miskolci Molnár-szikláknál az ő holttestét is megtalálták a barlangi mentők. Információink szerint az asszony holttestét a sziklák alsó részénél találták meg, először egy drón szúrta ki, a barlangi mentőknek pedig a kövek alól kellett kiszabadítani a testet. 

Azt jelen pillanatban nem tudni, hogyan is vesztette életét Erika, azonban az elsődleges információk szerint nem merült fel idegenkezűség gyanúja, így az asszonyt vagy szörnyű baleset érte, vagy pedig önkezével vetett véget életének.

Erika fodrászhoz indult, holttestét végül a Molnár-sziklánál találták meg 

Képtelen volt felesége nélkül élni József

Az ismerősök szerint Erika és József példás kapcsolatban éltek, tisztelték és szerették egymást, ahogyan tisztességgel nevelték fel már felnőtt gyermeküket is:

Szerették és tisztelték egymást, abban biztosak vagyunk. A szívünk szakad meg a történtek után, sem Erika, sem József, sem pedig Bálint nem érdemeltek ekkora fájdalmat

 - mondta a család egyik ismerőse, aki ezért azt gyanítja, hogy József azért vethetett véget életének, mert képtelen volt felesége nélkül élni. Azt ők sem tudják, Erika hogyan vesztette életét:

„Sajnos tudjuk, hogy a Molnár-sziklánál már többen is végeztek magukkal, de nem zárható ki, hogy Erikát baleset érte, bár nem tudom, miért ment fel oda. Külsőleg úgy tűnt, hogy nem gyötrik gondok. De azt, mi történik egy ember lelkében, nem láthatjuk. Csak azt tehetjük már, hogy sok erőt kívánunk Bálintnak, és reméljük, hogy Erika és Józsi már újra együtt vannak valahol, ahogyan azt egész életükben is tették” - ingatta a fejét szomorúan az ismerős. 

 


Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőket segítő, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot!

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Hihetetlen: Marics Peti nem tud randizni

origo.hu

Bemutatjuk Magyar Péter legnevetségesebb talpnyalóját, Puzsér Róbertet

life.hu

Csalódtak Katalin és a királyi család rajongói: nem azt kapták, amit vártak Lajos születésnapján

vg.hu

Döntött Lázár János: ez lesz a hivatalos neve a Kalocsa-Paks közötti új Duna-hídnak

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

vg.hu

Különös dolog vette kezdetét az egyik legnagyobb magyarországi boltban: visszafizetik a vásárlás egy részét a kasszáknál

origo.hu

Kasza Tibi szórja a pénzt: nyolcmilliós órával dicsekedett

mindmegette.hu

Meg kell-e mosni a lábunkat zuhanyzáskor? Itt a bőrgyógyász válasza

ripost.hu

A legtöbben elbuknak ezen a KRESZ-teszten: te tudod a jó választ?

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

NÍNÓ

Halálra gázolt egy embert a Budapest felé tartó vonat

NÍNÓ

Mentőhelikoptert riasztottak az M1-es autópályára: durva baleset történt

NÍNÓ

Megdöbbentő: beszakadt az út egy busz alatt Budapesten - Fotók

NÍNÓ

Nagy erőkkel rohantak a tűzoltók: baleset történt Budapesten

NÍNÓ

Mentőautó karambolozott Budapesten, egy gyermek is a sérültek közt van

NÍNÓ

Most jött: Szörnyű késelés Zuglóban? Kiderült az igazság!

NÍNÓ

Most érkezett: Kigyulladt egy családi ház a Mézeskalács utcában, azonnal rohantak a tűzoltók

NÍNÓ

Dráma Budapesten, egy autó alatt szakadt be az úttest