Létrehozva: 2020.09.03.

Családi tragédia Borsodban: Megölte elszökött feleségét a dühöngő férj

Sosem történt ilyen a mi nyugodt falunkban – ingatják a fejüket a helyiek a csendes, takaros borsodi kisközségben, Pácinon. 

 

Kedden éjszaka a Sárospatakon élő H. János kocsiba pattant, és Pácinra utazott. A falu egyik takaros házában élt volt felesége Natasa, akit több késszúrással kivégzett, majd ámokfutó módjára kirohant a házból, beült a kocsijába, és visszaindult Patakra - írj a Bors.

Belehajtott az álló járműbe

János még az autóban egy késsel felvágta az ereit, majd a száguldó járművel tragikus balesetet szenvedett, egy út szélén álló autónak hajtott. A karambol idején azonban már halott lehetett. A kiérkező mentők már csak a holttestét tudták kiemelni az összeroncsolódott járműből. Ismerőseik és a családtagok sokkos állapotban vannak. A helyiek mindig is indulatos embernek ismerték Jánost, úgy tudják: felesége is elmenekült tőle.

 

Menekült az asszony

– Hosszú évtizedekig együtt éltek Sárospatakon, de nem csodáltuk, hogy az asszony nem bírta tovább, mert János agresszív volt, rebesgetik, hogy drogproblémái is akadtak. Az a szegény nő fél éve szinte futva menekült az ura elől Pácinra a közös lányukkal – mesélték a Borsnak. Korábban négy közös gyereküket együtt felnevelték, három közülük már külön élt. A legkisebb lányukkal költözött Pácinra, ahol nagyon visz-szafogottan éltek, nemigen barátkoz­tak senkivel.

Zárkózottan élt anya és lánya

– Alig láttuk őket, mindig udvariasan köszöntek, de eléggé maguknak valóak voltak. Biztosak vagyunk benne, hogy a lány is rettegett az apjától. János agresszív volt, nem volt ritka, hogy vad dühöngésben tört ki – tették hozzá. A tragédia napján a páros enyhén mozgáskorlátozott lánya is otthon volt, mikor apja rájuk rontott.

– Itt senki nem látott és nem hallott semmit, bizonyára mindent jó előre kitervelt. Úgy tudjuk, már késsel érkezett, aztán a lányka kirohant a házból. Bele sem merünk gondolni, mit láthatott szegényke. Nagyon reméljük, hogy nem kellett végignéznie az anyja haláltusáját. Mindenesetre, még szerencse, hogy még időben kiszaladt a házból. Bele sem merünk gondolni, hogy mi történt volna, ha bent marad. Nem tartjuk kizártnak, hogy az az őrült vele is végzett volna, amilyen állapotban volt, nem nézte volna azt sem, hogy a saját lánya életére tör – mondták a helyiek.

– Szerintem János nem akart élni, eleve úgy tervezte, hogy magával is végez szörnyű tette után. Úgy tudjuk, a balesetet ő okozta – mondták a környékbeliek.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Így bántalmazta feleségét Magyar Péter - itt a teljes rendőrségi jegyzőkönyv!

origo.hu

Itt van Putyin váratlan bejelentése

borsonline.hu

Meghalt a nemzet művésze, válságban a TV2 párjának házassága, de nem csak rossz híreket hoztunk a héten – ez a heti top 5

hirtv.hu

Magyar Péter és az ő 2019-es árulása

metropol.hu

Kitálaltak kapcsolatukról a Házasság első látásra párjai

magyarnemzet.hu

„Budapesti Prókátor”: Gyurcsány polgármestere saját SZDSZ-es vejének köreit látta el több tíz milliós értékű szerződésekkel

origo.hu

Nevet változtatott és külföldre költözött a Megasztár egykori énekesnője

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégén? 14 recepttel segítünk, hogy finom étel kerüljön a családi asztalra

ripost.hu

Erre a 4 csillagjegyre most rendkívüli szerencse fog rátalálni

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

A kalifátus a megoldás, harsogták a tüntetők Németországban

POLITIK

Varga Judit drámai kiáltása: „Engedj el!" - A teljes rendőrségi jegyzőkönyv

POLITIK

Lázadnak a gazdák, tüntetés lesz Brüsszelben, akadálytalanul érkezhet az ukrán gabona Európába

POLITIK

Brüsszel velünk akarja megfizettetni a háború árát. Keresik, honnan lehet elvenni a pénzt

POLITIK

Mi vezethet nukleáris háborúhoz?

POLITIK

Egyre durvuló palesztin-párti tüntetések Nyugat-Európában is.

POLITIK

Kijev polgármestere szerint korrupt az ukrán kormány

POLITIK

Kínai kémbotrány Németországban