dosszié ikonMagyar Péter
POLITIK

Szerző Ripost

Létrehozva: 2024.05.19.
Módosítva: 2024.05.21.

Magyar Péter EP-jelöltje agymosottnak nevezte a magyarokat

Kilóg a baloldali lóláb.

Magyar Péter, a háborúpárti baloldali figura közösségi oldalán szombaton azzal fenyegetőzött, hogy feljelenti Orbán Viktor miniszterelnököt, ezzel próbálná meg bizonyítani, hogy nem háborúpárti – írta meg az Origo tegnap. Csakhogy az elmúlt hetekben kiderült, hogy Magyar Péter egyik jelöltje Ukrajna kapcsán „agymosottnak” nevezte a magyar népet, és az ukránok háborúját példaként állította a magyarok elé. Említésre méltó az is, hogy a baloldali figura olyan embereket állított maga mellé akik háborúpátiak, kiállnak a genderlobbiért, eltörölnék a rezsicsökkentés és a konzervatív-polgári kormány megannyi családoknak kedvező intézkedéseit.

Magyar Péter, MagyarPéter, baloldali, tüntetés, Budapest, 2024. 04. 26.
Magyar Péter, a baloldali hergelő
Fotó:  Havran Zoltán / Magyar Nemzet 

Visszatérve a háborúpárti jelöltekre, 

van aki egyenesen agymosottnak nevezi a békepárti magyarokat. 

Kollár Kinga, aki a Tisza Párt európai parlamenti listáján a hetedik helyen szerepel a következőket írta korábban: "Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok. Azért én nagyon hálás maradok az ukránoknak, és velük együtt az amerikaiaknak is, hogy megállították az oroszokat, és így nem tudtak hozzánk könnyűszerrel bemasírozni. Mert a magyar haderő nem tartotta volna fel őket."

 

Kollár Kinga Magyar Péter üdvöskéje agymosottnak tartja a magyarokat

Korábban a Magyar Nemzet írt róla cikkében, hogy Poloska Péter Kossuth téri tüntetésének Svájcban élő szónokáról, Keresztesi Péterről derült ki, hogy Zelenszkij beszédét megosztva 2022 márciusában „szégyent” emlegetett Magyarország álláspontja kapcsán. Ezeket az embereket Magyar Péter választotta maga mellé, nyilván jól ismerve az előéletüket, az orosz–ukrán háborúval kapcsolatos, a békepárti magyar álláspontot elítélő véleményüket is – írtuk meg. A baloldali, agresszív exférj a tüntetésein visszatérően hangsúlyozza, hogy az ellenzékben senki sem háborúpárti.  Azonban mindezek mellett kiderült, hogy ő valójában háborúpárti és azt tenné, amit a finanszírozói követelnének tőle.

magyarpéter, lángbalázs
Láng Balázs (b) és Magyar Péter a és Keresztesi Péter a tüntetés backstage-ben.
Fotó: Facebook / Láng Balázs

Erre ékes példa az, hogy ahogyan felbukkant a feleségét bántalmazó figura, utána azonnal tobzódni kezdett körülötte a Soros György-féle globalista hálózat, minden hazai helytartója. Mint kiderült, szinte mindent Soros György és a nemzetközi globalisták fő magyarországi helytartója, Bajnai Gordon és a kétes, sötét hálózata intéz Magyar körül.

Menczer Tamás: Mindenki tudja, hogy Magyar Péter háborúpárti

 Én nagyon bízom benne, hogy befolyásolja Magyar Péter EP listája a választási eredményt, mert ha valaki megnézi, hogy kik vannak az EP listáján, akkor rezsicsökkentés ellenes, bevándorláspárti, háborúpárti emberek meg olyanok, akik a magyarokat a békepártiságuk miatt agymosottnak tartják. 

– nyilatkozta Menczer Tamás.

Menczer Tamás, KKM
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója
Fotó: KKM 

Ilyen emberek vannak az EP listáján, meg ilyeneket akar polgármesternek. Tehát, hogyha valaki megnézi az ő jelöltjeit, akkor én nagyon bízom benne, hogy ez befolyásolni fogja a magyar emberek döntését. Ennél baloldalibb, háborúpártibb, bevándorláspártibb politikai közösség, mint az ő pártja, és ő maga nem is lehetne. Magyar Péternek nincs is más oldala, csak baloldala van, a jelöltjeinek is.

– tette hozzá a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Magyar Péter ultrabaloldali EP-listájáról nyilatkozva.

Mindenki tudja, hogy Magyar Péter háborúpárti. Ő csak egy újabb, kilóra megvett dollárbaloldali politikus. Ott van mögötte a teljes Soros-féle kampánygépezet, a jelöltjei pedig Soros-szervezetek emberei – írja közösségi oldalán Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója.

Magyar Péter és jelöltjei világosan elmondták, hogy Magyarország “szégyen” a békepárti álláspontja miatt, és a békét akaró magyar embereket “agymosottnak” nevezték. Magyar Péter baloldali és háborúpárti. És persze hazudik. Mint mindig.

– reagált a politikus Magyar őrült feljelentés-kezdeményezésére.

Orbán Balázs: Azt, hogy háborúpárti vagy-e, vagy sem, nem Te döntöd el, hanem a finanszírozóid és a futtatóid

Orbán Balázs kommentben reagált Magyar Péter azon Facebook-posztjára, miszerint feljelenti Orbán Viktort, mert a kormányfő és a kormánypártok kimondták a nyilvánvalót, mégpedig azt, hogy Magyar és a baloldali jelöltjei háborúpártiak, amit Magyar nevetséges és átlátszó módon próbál cáfolni.

Hirdetés

Orbán Balázs, OrbánBalázs, háború, béke, NATO, interjú
Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Kedves Péter! Nem vagy Te nyeretlen kétéves, tudod, hogy hogyan megy ez: azt, hogy háborúpárti vagy-e, vagy sem, nem Te döntöd el, hanem a finanszírozóid és a futtatóid .S az a rossz hírem van számodra, hogy ők bizony mind háborúpártiak. Nem kicsit, nagyon

– írta a miniszterelnök politikai tanácsadója. 

És bizony nem a menő napszemüveged miatt támogatnak Téged sem (ne haragudj, ha ezzel fájdalmat okozok), hanem azért, hogy végrehajtsd majd a parancsaikat. Úgyhogy tök mindegy, hogy mit mondasz, Te is háborúpárti leszel, illetve már most is az vagy. De ne aggódj, a magyarok nem fogják engedni, hogy a döntés a Te kezedbe kerüljön. Gát épül, árhullám levonul, aztán viszlát! Addig is jó hergelést! Üdv, Balázs

zárta a gondolatot a politikus. 

Fontos hozzátenni a történethez, hogy Magyar Péter mögött azonnal megjelent a Soros-hálózat és a Bajnai Gordon féle hálózat. Mint kiderült, bár csak két hónap telt el Magyar Péter közéletben való felbukkanása óta, ám máris megjelent mögötte a Bajnai Gordon nevével fémjelzett datadatos csapat. Február 29-én regisztrálták a Talpramagyarok.hu oldalt, amely Magyar Péter közösségét és egyesületét hivatott bemutatni. 

Dokumentumokat ismertetve kiderül, hogy a honlap adatkezelési tájékoztatójában megtalálható az Estratos Digital GmbH és a Lundadonate.org nevű szervezet. Előbbi egy bécsi székhellyel alapított digitális ügynökség, ügyvezetője Bajnai kormányának volt titokminisztere, a Datadat-cégcsoport vezető figurája, Ficsor Ádám. 

A cégadatokból az is kiderült, hogy az Estratos lényegében nem más, mint a Datadat cégcsoport korábbi osztrák leányvállalata, a Datadat GmbH, amelyet nemes egyszerűséggel átneveztek.  A cég tulajdonosi köre nem változott, az ügyvezető továbbra is az egykori baloldali titkosszolgálati miniszter, és az Estratos Digital székhelye is megegyezik a jogelőd Datadat GmbH címével. A Lunda anyacége pedig a már említett Estratos Digital.

Minden érintett tagadni próbált, azonban Magyar Péter egyesületének honlapján árulkodó változás következett be. Módosult ugyanis a Talpramagyarok.hu adatkezelési tájékoztatója, kikerült belőle mind a két, Bajnaiékhoz köthető vállalkozás neve. 

 

origo.hu

A hatalmas melleit mutogatja a szexi műsorvezető - képek

ripost.hu

Érkezik a bolygóvonat: ezeknek a csillagjegyeknek hoz szerencsét

borsonline.hu

Már az exférje sem ismer rá: így néz ki most a Házasság első látásra szereplője!

vg.hu

Szükségállapot Németországban: bevetették a hadsereget is

ripost.hu

Ledöbbentek a rajongók: elképesztő dolog derült ki Michael Jacksonról

hirtv.hu

Célpont - Egy házkutatás és egy rendkívül ideges polgármester + videó

ripost.hu

Jürgen Klopp ismét tarolt, Mourinhót is nevetségessé tette a BL-döntőn

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. május 16.: a Vízöntő elemében van, a Rák menjen a saját feje után

ripost.hu

Így vedd fel a harcot a meztelen csigák ellen

ripost.hu

Két perc alatt rúgták ki, megalázták BL-döntő előtt a világsztárt

ripost.hu

Magasra tettük a lécet: ha ezt a kvízt meg tudod oldani hibátlanul, magasabb az IQ-d, mint 140

ripost.hu

A Merkúr az Ikrekbe hazatér: 3 csillagjegy fantasztikus hírt kap

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Rövidesen indul a Békemenet

POLITIK

Németországban máris kezdeni akarják a sorozást

POLITIK

Világháborúval fenyegető, Ukrajnát támogató javaslatokról egyeztet a NATO Prágában

POLITIK

NATO különleges küldetés indulhat Ukrajnában: mi áll a háttérben?

POLITIK

A békepárti európaiak erőt meríthetnek a magyar Békemenetből

POLITIK

Évek óta vannak nyugati tervek az európai sorkatonaságra

POLITIK

Német tábornok: Csak a tűzszünet mentheti meg Ukrajnát, minden más elképzelés vágyálom

POLITIK

Zelenszkij máris csalódott a svájci békecsúcsban