KÜLFÖLD

„A világot jelentette számomra” – holtan találták az eltűnt 15 éves lányt

Az édesanya teljesen kikészült: a lányának azután veszett nyoma, hogy megismert egy új baráti társaságot...
  • Szerző: Ripost

Még vasárnap este tűnt el a 15 éves tinédzser lány, akit sem családja, sem barátai nem tudtak elérni. Seesha Dacknek Newcastle közelében veszett nyoma, miután az esti órákban elvált a frissen megismert baráti társaságától.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A hatóság komoly kutatómunkába kezdett, hogy megtalálják a fiatal lányt. Végül a nyomok a Tyne folyóhoz vezettek, ahol hajókkal és helikopterrel kutatták át a környéket, a közeli kikötőt pedig speciális kutatócsoport fésülte át.

Két nappal később a terület egy elhagyatott raktárában holttestre bukkantak: a gyanú szerint Seeshára találtak rá, bár még nem történt meg a hivatalos azonosítás.

„Seesha magabiztos, nyitott, boldog és pezsgő lány volt. A világot jelentette számomra” – emlékezett meg kislányáról a 33 éves Victoria Dack.

Az eddigi információk alapján a lány először találkozott az eddig ismeretlen társasággal. Az éjszakai iszogatás után pedig a fiatal elindult haza, ahová már soha nem érkezett meg.

„Folytatjuk a vizsgálatokat, hogy megállapíthassuk a halál körülményeit. A jelenlegi információk alapján úgy tűnik, kizárható az idegenkezűség, vagyis a lány nem gyilkosság áldozata” – nyilatkozta a nyomozásban részt vett rendőrtiszt.

És ezeket olvastad már?