KÜLFÖLD

Annyira belejött a szemétszedésébe, hogy az árvízvédelmi töltést is elhordta

Mélyen a zsebébe kell nyúlnia a férfinak, akit a szemét felszedésével bíztak meg, de annyira belejött, hogy az árvízvédelmi töltést is megbontotta.
  • Szerző: Ripost

Körülbelül 150 ezer lejre (10 millió forint) becsülik azt a kárt, amit egy szemétszedéssel megbízott a férfi okozott Máramaroson. Annyi dolga lett volna, hogy a Tisza melletti szemetet felszedje, az utóbbi időkben ugyanis annyira elhanyagolták azt a területet, hogy macska méretű patkányokat láttak. A férfi tette is a dolgát, de annyira belejött, hogy a továbbvitte a lendület, egészen az árvízvédelmi töltés megbontásáig, ami fel se tűnt neki, ezért hetven méter hosszan felszedte azt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Bár vannak, akiket nem zavar a tette, mondván, a Tisza szintje régóta nem volt olyan magas, hogy szükség legyen a földsáncra azon a részen, mások viszont kifejezetten aggódnak a történtek matt. Ha ugyanis mégis megemelkedik a vízszint a helyreállítás előtt, az borzasztó következményekkel járhat.

„A máramarosi vízügyi hivatal nem díjazta a férfi igyekezetét, mely a part megtisztítására irányult, és értesítette a rendőrséget, mely eljárást indított. A töltés újraépítését a vízügy vállalja magára, a 150 ezer lejre becsült költséget viszont a férfinak kell fedeznie.” – írja a foter.ro.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?