INSIDER

Kibékülnek? Nagy hír jött Erzsébet királynőről és Harryékről

Harry és bátyja, Vilmos az elmúlt hónapokban számos egyértelmű jel és félhivatalos beszámoló szerint eltávolodott egymástól.
  • Szerző: Ripost

Május 6-án, csütörtökön ünnepeli második születésnapját Meghan sussexi hercegnő és Harry herceg gyermeke, Archie. A Mirror úgy értesült, ebből az alkalomból II. Erzsébet királynő és Vilmos herceg videochaten köszönti fel Archie herceget.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A brit lap szerint ezen a napon félreteszik a nézeteltéréseket, és kizárólag Archie születésnapja lesz a téma Harry és Vilmos között. A nagy napon Archie virtuálisan együtt játszhat majd unokatestvéreivel, György és Lajos herceggel, valamint Sarolta hercegnővel.

Harry és bátyja, Vilmos – az Egyesült Királyság majdani uralkodója – az elmúlt hónapokban számos egyértelmű jel és félhivatalos beszámoló szerint eltávolodott egymástól, és viszonyuk korántsem felhőtlen.
Nem cáfolt értesülések szerint Vilmos különösen rossznéven vette, hogy öccse tavaly visszalépett a brit királyi család magas rangú tagjaként addig ellátott hivatalos feladataitól és amerikai feleségével, Meghan Markle-lal együtt az Egyesült Államokba költözött.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?