POLITIK

Berki Krisztián: Budapest nem csak turistalátványosság

A főpolgármester-jelölt szeretné megőrizni a főváros értékeit.
  • Szerző:

Berki Krisztián legújabb Instagram-posztjában nyomatékosította, ha vasárnap főpolgármesternek választják, milyen Budapestet akar! Mindenképp megőrizné a főváros értékeit és emellett komoly fejlesztéseket ígér.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Facebook

„Budapest a világ egyik legszebb városa. Egyre több turista választja, hogy megcsodálhassa. Célom megőrizni az értékeit és fejleszteni Budapestet, hogy az itt élők is érezzék, hogy a főváros nemcsak egy turistalátványosság, hanem egy igazi otthon is. A programom első pontja nem véletlenül célozta a lakhatási problémák megoldását” – fogalmazta meg üzenetét Berki Krisztián, aki a kampányidőszak alatt ismertetett 8 pontból álló programjában is nagy hangsúlyt fektetett a főváros parkosításra és a bérházprogramra, mely szerinte sokak életét megkönnyíthetné.

Budapest a világ egyik legszebb városa. Egyre több turista választja, hogy megcsodálhassa. Célom megőrizni az értékeit és fejleszteni Budapestet, hogy az itt élők is érezzék, hogy a főváros nem csak egy turistalátványosság, hanem egy igazi otthon is. A programom első pontja nem véletlenül célozta a lakhatási problémák megoldását. Holnap szavazztok rám, hogy megvalósíthassuk a felesleges ígéretek nélküli programot! #bb #berkibudapestert #fopolgarmesterleszek

„A jelenlegi polgármesterek sajnos életveszélyes bérházakban szállásolják el az embereket. Ezek a házak olyan rossz állapotban vannak, hogy bármikor bekövetkezhet valamilyen katasztrófa. Ezért a bérház-program legfőbb célja, hogy ezeket az embereket azonnal átköltöztessük. Olyan könnyűszerkezetes házakat kell felhúzni, amikben biztonságban lakhatnak, miközben a bérházakat felújítjuk” – magyarázta Berki Krisztián, aki minden bizonnyal az alkalmatlan Karácsony Gerelyre és szövetségeseire célzott.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?