POLITIK

A bántalmazott asszony vallomása: Félek, hogy hullazsákban hoznak haza

Pintér Biankának a törvények szerint vissza kell vinnie hétéves kislányát a Franciaországban élő, brutális párjához. Az asszony a legrosszabbtól tart.
  • Szerző: ripost

Rettegés az élete Pintér Blankának, aki Franciaországból Kaposvárig menekült a kislányával, miután a párja brutálisan bántalmazta őt.

Fotó: Pixabay

Az asszony élete eleinte mesébe illő volt, ám hamar szörnyű fordulatot vett: a veszekedések gyermeke apjával mindennapossá váltak, egy féltékenységi roham során pedig a férfi úgy megverte őt, hogy a szomszéd hívta ki a rendőrséget.

„A kislányom mellett ébredtem arra hajnalban, hogy ütött, ahol ért, aztán a fejemet, a bordámat rúgta. Kiabáltam a zokogó kislányomnak, hogy meneküljön, ahogy csak bír. Mezítláb, egy szál bugyiban és trikóban rohantam utána az utcára” – mondta el a Blikknek az édesanya, aki végül Magyarországon keresett menedéket.

Kislánya azóta pszichológushoz jár, ám ő hiába tett feljelentést, párja ugyanígy tett, mert az engedélye nélkül hozta Magyarországra a lányukat. A hatályos törvények értelmében kilencven napon belül vissza kell vinnie Camille-t Franciaországba.

„Fogalmam sincs, mi lesz velünk, egyszerűen nincs jó döntés. Ha mégis vissza kell vinnem a kislányomat Franciaországba, attól félek, hullazsákban hoznak haza” – mondta a rettegő asszony.

Az ügyben megkérdezett ügyvéd szerint Bianka helyzete kilátástalan, mindenképpen vissza kell vinnie a kislányát a párjához.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?