POLITIK

Bohócsapkát találtak a Parlamentben! Nem is kérdés, ki hordja

Jakab bohóc kint felejtette az Országgyűlés ülésterme mellett a fellépőruháját, a fogasra kanyarított fekete bőrdzseki és a színes sipka a Jobbik pártelnökének mindennapos viselete.
  • Szerző:

A BENNFENTES fotósa szúrta ki Jakab Péter levetett gúnyáját az Országgyűlés melletti fogason, és bizony meg is örökítette azt az utókor számára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A Jobbik pártelnöke a jól ismert fekete bőrdzsekiben jár dolgozni, de azt kevesen tudják róla, hogy ebben a júniusi hidegben sapkát is a fejére húz, hogy a rövid haja alatt ne fázzon annyira a feje. Ugyan a szettjét rendszeresen kint hagyja a fogasokon, de a szerepéből nem tud kivetkőzni: az Országgyűlésben ezért nagy átéléssel játssza a bohócot.”- írja a portál.

Nem csoda, hogy már a jelmezét a munkahelyén tartja Jakab, hiszen hétről hétre folyamatosan botrányosan bohóckodik az Országgyűlésben, mindez azonban több mint 6 millió forintba kerül havonta az adófizetőknek. Főnöke, Gyurcsány Ferenc kedvéért azonban készséggel cirkuszol, felkapja ezt a csodás munkaruhát, amikor ezt a feladatot kapja... Szó se róla, jól áll neki!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?