Létrehozva: 2018.05.03.

A Heti Napló pornóbotránya, új fejlemények. Döntés 2 hét múlva

A legfontosabb kérdés, hogy ki szivárogtatta ki a mûsor készítõinek vállalhatatlan beszélgetéseit. A tulajdonosi kör meglepõdött és megdöbbent.

Kínos, vállalhatatlan, ezekkel a jelzőkkel illetik az ATV-ben a vasárnap esti műsor, a Heti Napló körül kirobbant botrányt. Mint ismeretes a stáb egyes tagjai lemásolták, kifotózták és körbeküldték a bulvármédiában a műsorvezető Sváby András és kollégái „szakmai” levelezését, amikor is egy Soros Györggyel és édesanyjával kapcsolatos hír ürügyén elszabadult a pokol.

Pornográf, sőt perverz bejegyzések, posztok, hozzászólások tömege követte egymást a lehető legvadabb stílusban. Aztán az egészet körbeküldték a médiában  Most mindenekelőtt a kiszivárogtató személyére szeretnének rájönni.

 

Az első részletek egy bulvárlapban jelentek meg, az ismeretlen tettes a telefonjával készített képernyőfelvételt, „printscreent” juttatta el az újsághoz. Ezt vetik most össze a perverz beszélgetések más résztvevőinek ugyancsak kiszivárogtatott, a bulvársajtóban körbeküldött anyagaival. Így lesz pontosan kikövetkeztethető, ki indította el a lavinát.

Ki volt az, aki elsőként lefotózta a saját telefonjának képernyőjét, hogy aztán a nyilvánosság elé tárja a legvadabb pornóoldalakat idéző eszmecserét.

A %Ripost% úgy értesült, hogy az ATV tulajdonosi körét nagyon kellemetlenül érintette, hogy a Heti Napló stábja ilyen brutális stílusban értekezik egymással. Úgy tudjuk, hogy Német Sándor „meglepve és megrökönyödve” értesült a vállalhatatlanul alpári beszélgetéssorozatról, amit ráadásul maguk a résztvevők „dobtak piacra”, ki tudja milyen érdekektől vezéreltetve.

Aki kinyitotta „Pandora szelencéjét”, talán fel sem fogta, hogy mit tesz. Hiszen egy hírműsor készítői számára a nyilvánosság előtt vállalhatatlan az a perverz stílus és tartalom, amivel a Heti Napló stábjának tagjai egymás között kommunikálnak. Szánalmassá és nevetségessé válnak mindannyian. Ráadásul a kínosan perverz beszélgetés a hírműsor szakmai fórumán zajlott, ahol témákat, határidőket, az adás körüli teendőket is megbeszélték.

Az ATV belső köreiből származó információ szerint május 20-a, pünkösd után, azaz alig valamivel több, mint 2 hét múlva születhet állásfoglalás a történtekkel kapcsolatosan.

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kiderült, ekkor lép be Franciaország a háborúba

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

hirtv.hu

A Frizbi interjú után Magyar Péter bejegyzést tett közzé + videó

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-