Létrehozva: 2019.05.25.

A Soros-szervezetek migránsokat mozgósítanak a vasárnapi választásokra

Az Európai Parlament uniós költségvetési forrásokból támogat egy bevándorláspárti, Soros Györggyel szorosan együttmûködõ szervezetet, hogy mozgósítsa az "új európaiakat", azaz a bevándorlókat az EU választásra. Számos felmérés igazolta, hogy a bevándorlók hatalmas többsége a baloldali pártokra szavaz.

A ­Szavaznifogok.eu  a»This time I’m voting« saját állítása szerint független bármiféle politikai párttól és ideológiától. A kommunikációs tevékenység célja, hogy elősegítse a demokratikus részvételt az euró­pai választásokon.”

Ehhez képest a kezdeményezést támogató partnerszervezetek hatvanegy tagú listáján több bevándorláspárti szervezet is feltűnik. Köztük van például a Soros György támogatását is élvező Euro­pean Council on Refugees and Exiles és a Migration Policy Group (MPG).

Az MPG főtevékenysége a bevándorlók megsegítése, és a Szavaznifogok.eu oldal tájékoztatása szerint pénzt kaptak az európai választásokat támogató fellépésük „társfinanszírozására”.

A hatvanegy szervezetből összesen tizenkét szervezetnél szerepel ez a szöveg.

Az MPG önbevallása szerint elsősorban integrációval, migrációval foglalkozik.

Anyagaik közt több Magyarországot  a migránspolitika miatt bíráló elemzés is található.

A nyilvános adatokból kiderül, hogy az elmúlt években nemcsak Brüsszel pénzelte ezt a szervezetet, hanem Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa is. Az MPG fő donorai­nak felsorolásánál külön is feltünteti, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványtól is kaptak forrásokat.

Az MPG 2016-os jelentéséből szintén kiderül, hogy arra is kaptak pénzt Soros alapítványától, hogy az Európai Unión kívülről érkező bevándorlók szavazási aktivitását növeljék.

Az MPG fő feladat most a bevándorlók európai parlamenti választásokra történő mozgósítása. Az Európai Parlamenttől kapott forrásokból (!) honlapot indítottak (www.voteeuropa.eu/), amelynek segítségével nyolc országban (Belgium, Dánia, Franciaország, Görögország, Hollandia, Lengyelország, Németország és Olaszország) keresik meg a bevándorló választókat.

A projekt leírásában az MPG külön hangsúlyozza, hogy  a honosított migránsok, a menekültek és a „különböző hátterű” fiatalok mozgósítását, valamint e célra önkéntesek hálózatának megszervezését  vállalták.

Felhívják a figyelmet arra, hogy az elmúlt évtizedben közel ötmillió bevándorlót honosítottak. Arra is emlékeztetnek, hogy kutatások szerint a bevándorlók sokkal nagyobb arányban határozzák meg magukat „európaiként”, mint az Európában született állampolgárok.

A 2012-es Európai Társadalmi Felmérés adatai szerint pedig a pártválasztó németországi muszlimok ­70-90 százaléka valamely baloldali pártot érzi leginkább magához közelállónak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nem atombomba volt, még csak pukkanás sem: Magyar Péteren röhögnek az interneten - itt vannak a legjobb mémek!

origo.hu

Stana Alexandra elmondta, ki most az egyetlen férfi az életében

borsonline.hu

Rendőrök lepték el az eltűnt kétéves Danka otthonát: Markológéppel ássák fel a területet

magyarnemzet.hu

Futótűzként terjed az interneten Kunhalmi Ágnes vicces beszólása

ripost.hu

Oroszlán Szonja lapos hasat villantott: „Legyen ennyi elég”

hirtv.hu

"Sírjál, majd elmegy a tejed!", reagált Magyar Péter, amikor Varga Judit kétségbeesésében sírt

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

travelo.hu

Ezek a legjobb húsvéti családi programok

ripost.hu

Elhagyta az országot, Cipruson hunyt el minden idők egyik legjobb magyar csatára

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-