Létrehozva: 2018.11.23.

Dobrev Klára bizonyára amnéziában szenved. Segítsünk neki!

Arra sem emlékszik már, hogy kik az üzlettársai a sokmilliárdos bizniszekben. Pedig a cégbírósági iratok makacs dolgok. Pontosan bizonyítják, hogy a Gyurcsány-Dobrev házaspárnak szoros üzleti kapcsolata, közös cége van a nemzetközi körözés alatt áló Vassilev famíliával. Ha már ennyire rosszul emlékszik Dobrev Klára, megmondjuk a cég nevét is: CELLUM BULGARIA. Üzlettársaikat, és persze személyes jó ismerõseiket egy bank kirablása és pénzmosás miatt körözi az INTERPOL.

Magyarországon először a Heti Válasz hozta nyilvánosságra a következőket:

"Kóka János 2011 novemberében közös szófiai vállalkozást alapított Gyurcsány Ferenccel – Cellum Bulgaria AD néven. A Cellum Global Zrt. korábban közleményben tudatta, hogy a bolgár Corpbankkal szövetkezve    (ennek a banknak a kirablása miatt adták ki később a nemzetközi körözést- a RIPOST)      épp a Balkán meghódítására készül."

Amint a cikkből kiderült, a cégben részesedést vásárolt az Altus-ConsAlt Nemzetközi Tanácsadó Kft. Ez Gyurcsány Ferenc híres-hírhedt Altus Befektetési Zrt.-jének leányvállalata.

A lap birtokában lévő hiteles cégiratok szerint a Cellum Bulgaria  38 százaléka van a Kóka-féle Cellum Globalnak, a maradék 12 százalék pedig az Altus-ConsAlté (lásd a dokumentumot)."

Később kiderült, hogy a cég másik fele a nemzetközi körözés alatt álló Vassilev család tulajdonában van, akikkel Gyurcsányék a lehető legjobb üzleti és emberi kapcsolatokat ápolják. A cikkben említett Corpbank az a pénzintézet, amiből 600 milliárd forintnyi pénz tűnt el egy szabályos bankrablás révén. Ezért körözi az Interpol feleségével együtt a Vassilev családot. 

Dobrev Klára most nagyot hazudva úgy tesz, mint aki semmit sem tud. Pedig korábban egy interjúban maga dicsekedett el azzal, hogy milyen zsíros ügyletet kötött a később kirabolt Corpbankkal együttműködve.

Az Altus vezérigazgatójaként Dobrev Klára fontos közvetítő és szervező volt a később kirabolt bankkal való együttműködés, a közös cég tető alá hozásában, így meglehetősen nevetséges az az állítása, hogy nem ismeri Tzvetan Vassilevet és pénzmosásért körözött feleségét.

Hogy pontosan mekkora szerepet  is játszott Dobrev Klára a szétlopott bankkal  és az INTERPOL által  később körözni kezdett bankárral való együttműködésben, azt Kóka János fecsegte el a Magyar Narancsban még 2015. augusztus 13-án. Szó szerint ezt mondta:

"Dobrev Klára – lévén édesapja bolgár származású, és ő maga is kiválóan beszéli a nyelvet – Bulgáriában komoly hely­ismerettel és üzleti kapcsolatokkal rendelkezik, ezért őt kértem meg, hogy a bolgár piacon nézzük meg, milyen lehetőségeink lennének. (...) Klára remek üzleti érzékkel vitt el minket olyan potenciális partnerekhez, akik közül az egyik végül befektetett a Cellum helyi cégébe. (Ez a később kirabolt CORPBANK, aminek irányítója és meghatározó tulajdonosa a körözött VASSILEV család - a RIPOST)

Így lett az Altus tulajdonos a leányvállalatunkban. Egy konzorciummal egyébként épp most nyertük meg a szófiai mobilparkolási tendert, hétfőn írtuk alá a szerződést. Nagy kedvvel és lelkesedéssel dolgozom Klárával, ő az egyik legkiválóbb üzletasszony, akit ismerek. Azoknak pedig, akik a bolgár piacban perspektívát látnak, csak ajánlani tudom."

Dobrev Klára  pedig, miután az üzletbe  általa beszervezett Vassilev családot egy bank kifosztásért, 600 milliárd és egy titokzatos VIP-lista eltüntetéséért körözni kezdi az Interpol, úgy tesz, mintha nem látna és nem hallana. Kijelentette, hogy nem  ismeri körözött bűnöző üzlettársait Tzvetan Vassilevet és Antonaeta Vassilevát.

 

Sírjunk vagy nevessünk?

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Felbukkant egy újabb halálos vírus

origo.hu

Kiestek a mélyen kivágott felsőből Vajna Tímea hatalmas mellei

borsonline.hu

„Az a kérdés, hogy ez szívedre vagy az eszedre hallgatsz” – Gyöngyi meghozta a végső döntést, Csabi azonnal könnyekben tört ki

magyarnemzet.hu

Marozsán Fábián elképesztő bravúrja a Grand Slam-elődöntős ellen + videó

metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

vg.hu

Széll Tamás helyett új séfet igazolt a Lidl

origo.hu

Alig takarja a melltartó az egykori szépségkirálynő mellét

travelo.hu

Különleges, ám rendkívül mérgező növény nyílik a Hortobágyon és erdeinkben

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Fülöp herceg az első pillanattól óva intette a királyságot Meghantől

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

Már a héten megindulhatnak az új fegyverszállítások Ukrajnába

POLITIK

CPAC-Hungary: A békepárti és szuverenista erők összehozása a cél

POLITIK

Az amerikai tankok 16 százalékát már kilőtték az oroszok

POLITIK

A DK, Karácsonyék és Magyar Péter mögött ugyanaz a cég áll

POLITIK

Tüntetéshullám az amerikai egyetemeken

POLITIK

14 év alatt négyszeres lett a bölcsődei dolgozók bére