Létrehozva: 2019.02.21.

Egymást marja a szánalmas ellenzék, Puzsér ultimátumot adott Karácsonynak

Tovább tart az iszapbirkózás Karácsony Gergely és Puzsér Róbert között, hogy ki legyen az ellenzék fõpolgármester-jelöltje, ki legyen Tarlós István ellenfele az õszi önkormányzati választáson.

Már a mindössze pár tízezer embert megmozgató főpolgármester-jelölti előválasztás első fordulója után keményen osztotta Puzsér Róbert Karácsony Gergelyt. A zuglói polgármesterről azt írta: „Karácsony megérthetné, hogy a főváros nem lehet az ő személyes ambícióinak meg az őt támogató korrupt pártok falánkságának az eszköze.”

Legújabb Facebook-bejegyzésében pedig csalással, trükközéssel vádolta meg Karácsonyt és a mögötte álló csapatot: „Karácsony Gergely és a Magyar Szocialista Párt háztáji közvéleményformáló intézete, a Závecz Research hetek óta azzal haknizik a sajtóban, hogy egyedül Karácsony Gergelynek van esélye leváltani Tarlós Istvánt.”

A humorista kifogásolta, hogy érdemben bele sem vágott a kampányába, a közvélemény-kutató intézet már előjött egy felméréssel. „Jelzem Závecz Tibornak, hogy ha még egyszer megpróbál egy demokratikus választást befolyásolni, akkor nem veszek részt semmiféle előválasztáson” – írta Puzsér, aki szerint Karácsonynak a kampányban jóval nagyobbak az anyagi lehetőségei, köszönhetően „a szocialista pártmaffiának”.

Karácsony Gergely a régi baloldal jelöltje, aki valamennyi közvélemény-kutatásban kiválóan szerepel, csak épp ember fia nem szavazna rá: kamupártja, a Párbeszéd az egy százalékot sem éri el. Alig fél éve bukott meg miniszterelnök-jelöltként, s míg én egyetlen fillért sem költöttem, ő már most milliókat vert el hirdetésekre, nem is beszélve azokról a százmilliókról, melyeket tavaly költött rá a szocialista pártmaffia.”

A humorista a baloldali főpolgármester-jelölti casting második fordulójáról elmondta, hogy szándékában áll részt venni rajta, és hiszi, hogy van esélye a győzelemre. Ehhez viszont feltételt szabott: azt kérte a szerinte manipulatív kutatásokat szállító Závecz Tibortól, állítsa le magát. Ha ennek nem tesz eleget, akkor nem vesz részt „semmiféle előválasztáson”.

„Javaslom Závecz Tibornak, hogy takarodjon el a halál f@szára, és ott kutakodjon, aztán ha a budapestiek már ismerik a programomat, majd akkor ismertesse, mit kutatott ki!” –

írta Puzsér, aki úgy látja, hogy Karácsonnyal képtelenség nyerni, mert „a budapestiek megtapasztalták, hogy minden szava hazugság”.

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

hirtv.hu

Donald Trump üzenete a CPAC Hungary-n + videó

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

magyarnemzet.hu

Magyar Péter tüntetésén nem csak a Momentum szavazók, de maga Donáth Anna is részt vett

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

lakaskultura.hu

Modern városi milliő a 13. kerületben: skandináv stílus, retróval fűszerezve

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

BOZÓT

Óráink vannak hátra, újra visszatérnek a fagyos reggelek

BOZÓT

Hatalmas a dugó Budapest határában, 10 kilométeres a kocsisor

POLITIK

A Gyurcsány-Bajnai-korszakért rajong Magyar Péter tanácsadója

POLITIK

Hídpénz-botrány: Súlyos büntetés fenyegeti a gyanúsítottakat

POLITIK

Amerikai egyetemeket foglalnak el a palesztinpárti tüntetők

POLITIK

Nagy hatótávolságú rakétákat kap Ukrajna

POLITIK

Lukasenka: Megérettek a feltételek a béketárgyalásokra

POLITIK

A HAMÁSZ ekkor tenné le a fegyvert