Létrehozva: 2018.02.14.

Ezért utálja Gyurcsány Karácsony Gergelyt: Pénzelte, mégis áruló lett

Amint arról több orgánum is beszámolt elképesztõ jelzõkkel támadt Karácsony Gergelyre a Gyurcsány-média. Köpönyegforgató, haszonlesõ. mamlasz alaknak tartják, aki nemrég még ordítva szidta a szocialistákat. De mi az igazi oka a meghökkentõ támadásnak?

Dőltek a milliók

Gyurcsány miniszterelnöksége idején Karácsony a DK mostani elnökének dolgozott, méghozzá sokmilliós fizetségért.

Személyesen a Miniszterelnöki Hivataltól több mint 21 millió forint megbízást kapott családi vállalkozásán, a Social Report Bt.-n keresztül. De ez csak a jéghegy csúcsa. Karácsony ugyanebben az időben más területen is szolgálta Gyurcsány Ferencet. Õ volt a Medián kutatási igazgatója, azé a szervezeté, amelyik legzsírosabb megbízásait éppen Gyurcsányéktól kapta, összesen 700 millió forintot. Ebből aztán tellett Karácsony 700 ezres havi fizetésére…

Utálja a szocialistákat?

Gyurcsány ezért tartja tehát árulónak Karácsonyt, ezért beszélnek a DK médiában köpönyegforgató mamlaszként a szocialisták új üdvöskéjéről. Aki tényleg sok mindent összehordott már zavaros politikai pályafutása alatt. Nemrég még azt is találta mondani, hogy a szocialistákat jobban utálja, mint a FIDESZ-t… Hogy aztán elszegődjön hozzájuk botcsinálta miniszterelnök jelöltnek…

Talán nem mindenki emlékszik rá, de Karácsony időközben még egy pártot elárult, méghozzá az LMP-t, ahol a mai napig rossz szívvel, a párt kettészakítójaként emlékeznek rá. Olyan politikai szélkakasként, aki a pillanatnyi érdekek oltárán mindig feláldozza állítólagos elveit. És azt se felejtsük el, hogy Karácsony ott ült az LMP vezetőségében, amikor párt a sukorói korrupció miatt rendőrségi feljelentést tett Gyurcsány Ferenc ellen.

Nincs vér a pucájában?

Szóval a DK elnökének van mire visszaemlékeznie, amikor összerándul a gyomra Karácsony neve hallatán.

Nem csoda, hogy a Gyurcsány-médiában, elsősorban a Nyugati Fény nevű portálon szó szerint gyalázzák az MSZP új sztárját. Megvető módon „Karigerinek” becézik.

Nem értik mit keres egy ilyen többszörös áruló a szocialisták köreiben,, egy olyan ember, aki sokáig „leprázta” a pártot.

„Karácsony Gergő ifjú kora ellenére sok köpönyeget megforgatott már, most a politikai túlélés reményében az általa sokáig leprázott MSZP-sek listájára kéredzkedett fel, azt ígérve: hozza a saját népszerűségét.” 

Gyurcsányéknak úgy általában is bajuk van Karácsony emberi minőségével… Azt írják több cikkben is, hogy „nincs vér a pucájában”

Sőt, szerintük:

„A bántó mamlaszság, az egészséges határozottság teljes hiánya szerves része Karácsony karakterének.”

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A TV2 házaspárja váratlanul különvált

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

borsonline.hu

Sokan csak most tudták meg és alig hiszik el, mit jelent valójában a WC kifejezés

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

metropol.hu

A Házasság első látásra sztárja vallomást tett

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

travelo.hu

Hamarosan újraindulnak a népszerű dunakanyari körjáratok

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-