Létrehozva: 2017.02.26.

Megtörte a csendet az áldoktornő élettársa: Nem tudtam, hogy férfi

Szégyelli a történteket, ugyanakkor szerencsésnek gondolja magát, hogy élve megúszta a zúzós kalandot. A sziráki férfi most attól retteg, hogy a bizarr bûnügy kapcsán magával rántja õt is a már vád alá helyezett hermafrodita álorvos.

Szerző Ripost

Két napja egy sziráki botránytól hangos a sajtó: ugyanis egy helyi férfi élettársa doktornőként kezdett praktizálni a településen. Kézrátétellel gyógyított, sőt operált, de kiderült róla, hogy nem is orvos, nincs ilyen irányú végzettsége, és még csak nem is nő! A bizarr bűnügyben most emelnek vádat.

A %RIPOST% megtalálta azt a Szirákon élő férfit, akinek hónapokon át élettársa volt a kuruzslás gyanújával megvádolt, mindenkinek R. Rita doktornőként bemutatkozó férfi. 

"Timcsi Timcsi bejelölt a Facebookon..."

"Valójában R. András Félixnek hívják, most már tudom" – mondja magába roskadtan a 29 éves B. Z., aki az ügy kényessége miatt nem szeretné felfedni kilétét. Szégyelli magát, de fél is. Nem tudja, hová vezetnek a nemrég kibukott ügy szálai.

Ritát, akkor még úgy tudtam, így hívják, a Facebookon keresztül ismertem meg.

Egyszer csak bejelölt egy Timcsi Timcsi nevű profilról, majd miután visszaigazoltam, rám írt. Kiderült, hogy Ritának hívják. Üzengettünk egymásnak, így beszélgettünk, ismerkedtünk. Persze hamar tisztáztuk, hogy egyikünknek sincs párja, őszintén megörültem, hogy szabad. Rita elkérte a telefonszámomat és a következő héten többször fel is hívott, egy idő után megkérdezte, lenne-e kedvem élőben is találkozni vele. Mondtam, hogy Budapestre járok dolgozni, nekem csak estefelé jó, végül megállapodtunk abban, hogy Pásztón futunk össze. Azon a bizonyos napon munka után haza mentem Szirákra, lefürödtem, így indultam autóval Pásztóra, a helyi szakrendelő elé..."

"Olyan az intim-berendezkedése, mint minden nőnek"

Rita valóban ott várta Z.-t, fehér, orvosinak tűnő köpenyt, rajta piros mentőmellényszerűséget viselt. Cigarettát szívott. Z-nek azt állította, hogy éppen éjszakai ügyeletes, és nem szeretné, hogy a kollégái meglássák ilyen kompromittáló helyzetben, guruljanak odébb egy kicsit az autóval.

"A buszmegállóban álltunk le, egész éjjel beszélgettünk. Valahogy nem sikerült levennem róla a rengeteg holmit, de megmondom őszintén, így is nagyon jól éreztük magunkat – vallotta be kissé szemérmesen Z. a %RIPOST%-nak, majd folytatta: Másfél héten keresztül mindennap találkoztunk, de innentől kezdve már Gyöngyösön. Ritának itt van egy panelházban  lakása. Nyugodt szívvel jelenthetem ki, hogy Ritának alul olyan intim-berendezkedése van, mint minden nőnek, és méretes mellei igazán kívánatosak. Szexi holmikat és magassarkú cipőt viselt. Tetszett. Együtt voltunk, békességben, és közben egyre többet mesélt magáról. Különös dolgokat mondott, például, hogy Pásztón és Salgótarjánban is vezető orvos, a hatvani kórháznak pedig az igazgatója. Több furcsaságot is tapasztaltam, de igyekeztem nem foglalkozni vele. Például mindig csak este találkoztunk, az mondta, azért, mert az erős fénytől fájnak a szemei."

Telefonos terhességvizsgálat és injekció, ami kiüt

Z. egy idő után felvetette, hogy ideje lenne, hogy Rita is átmenjen hozzájuk, bemutatná a szüleinek. Erre sor is került - de jellemző módon megint csak az esti, szürkületi órákban.

"Rita sose maradt nálunk éjszakára, hajnalban mindig mennünk kellett vissza, Gyöngyösre. Leginkább azt monda, hogy azért, hogy a fontos hormontablettáit bevehesse. Nem is sejtettem, milyen tablettákról lehet szó. Viszont amikor néha nálunk volt, egyre szívesebben ajánlott fel orvosi segítséget. Édesanyámat, apámat, húgomat is megvizsgálta, persze engem is kezelt, ha szükségesnek látta. Egyszer beállt a nyakam, és adott egy injekciót. Utána két napig aludtam, ami nem feltétlenül normális, de utána valóban alábbhagyott a fájdalom. Viszont fogalmam sincs, mit adott be. 25 éves húgomnak azt mondta, hogy terhes. A húgom hiába tiltaozott, hogy biztos nem vár babát, ő elővette a mobiltelefonját és úgy csinált vele, mintha ultrahanggal vizsgálná. Aztán persze egyre többet akart, Szirákon is körbenézett páciensekért..."

Bizarr véget ér a bizarr kapcsolat

"Egy hétfői napon rendőrök zörgették fel édesanyámékat Szirákon, valójában engem kerestek. Dolgoztam, nem voltam otthon, de a rendőrök határozottan azt mondták anyáméknak, hogy azonnal kerítsenek elő és figyelmeztessenek, mert veszélyben forog az életem. Ritáról állították, hogy nem is nő, hanem egy átoperált hermafrodita, akinek sose volt orvosi diplomája. Anyám telefonált is, hogy azonnal menjek, de Rita velem tartott. Apám félrehívott és röviden mindent elmondott. Én pedig megmondtam Rita, azaz Félix szemébe a frankót. Hogy körözik és mindvégig hazudott. Nagyon fájt ez nekem. Könyörgött, hogy ne szakítsunk, azt mondta, menjek vele vissza Gyöngyösre, minden oklevelét bemutatja. Vagy menjünk egyenesen a rendőrségre, majd ott kiderül, hogy nem körözik. De én már nem hittem neki, beraktam a kocsiba az összes ruháját, ezen a ponton vége lett mindennek közöttünk...

Hogy az álnő-álorvos kiket és milyen módszerrel kezelt Szirákon, és miért félt a világosságtól, kiderül a hétfőn megjelenő %RIPOST% napilapból!

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Zelenszkij őrült bejelentést tett, minden megváltozik

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

borsonline.hu

„Szétmentünk, igen” – Koholák Alexa bevallotta: ezért szakított 26 évvel idősebb férjével

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

vg.hu

Varga Judit egykori kabinetfőnöke kitálalt a Mandinernek

origo.hu

Hatalmas örömhírt jelentett be Lékai-Kiss Ramóna

astronet.hu

Napi horoszkóp 2024. március 29.: Túlcsordulnak az érzelmek nagypénteken

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-