BOZÓT

Rárontottak a Ripostra a Jobbik emberei. Vona a testőrét küldte!

A Jobbik elnöke a testőrét(!) küldte az újságírók megfélemlítésére. Ma délelőtt 11 óra körül jelent meg a RIPOST MÉDIA épületénél a Vona által felkészített, profi kamerával is felfegyverzett különítmény. Megtévesztő módon, bûncselekményt elkövetve jutottak be a hosszabb ideje megfigyelt az épületbe.
  • Szerző: RIPOST

A pártelnököt bírálni merészelő cikk szerzőjét keresték. A sajtószabadság legnagyobb dicsőségére számon akarták rajta kérni, mindazt, amit leírt.

Bűncselekményt elkövetve, a recepciósokat megtévesztve jutottak be a kiadó épületébe, csalással, hamis adatok közlésével illegálisan megszerezve egy belépőkártyát. Céljuk az volt, - akárcsak a Momentum politikusainak az Origó szerkesztőségében, - hogy egy kamera előtt félemlítsék meg a %% újságíróit.

Az első nyugdíjast már megalázták

A történet előzménye, hogy több cikkben is szóvá tettük, miszerint a Jobbikban a pártelnök utasítására levadásszák a pártelnököt bíráló idős embereket. Elsőként azt a székesfehérvári nyugdíjast, Pataki Istvánt alázták meg saját lakásán, aki egy helyi politikai gyűlésen Vonát szemtől-szembe keményen kritizálta.

Többek között ennek a nyugdíjas bácsinak a szavai irritálták annyira a pártelnököt, hogy ”remegő kezű, fröcsögő nyugdíjasokról” kezdjen széles körben nyilvánosan értekezni.

Vona Gábor házitévéje, megtévesztve a nyugdíjas bácsit – aki azt sem tudta pontosan, hogy honnan jöttek a tévések – a saját lakásában alázta, félmeztelenül, izzadva filmezte, provokálta, kiforgatta szavaiból az idős embert.

Vona a testőrét küldte a megfélemlítésére

Miután ezt több cikkben szóvá tettük,  ma délelőtt megérkezett a %% szerkesztőségébe a Vona-féle bosszúkommandó. Élén a pártelnök testőrével Szilvási Péterrel, akit a legagresszívebb riporterként tartanak számon a Jobbik háztáji tévéjében.

A testőr a pártelnök személyes utasítására került a stábba. Általában őt használják a „levadászós”, a riportalanyokat megalázó munkákra.

A szerkesztőségébe berontó Szilvási évek óta dolgozik Vona testőreként, olyan szoros kapcsolatban áll vele, hogy a pártelnök táskahordozójaként is emlegetik. A legbizalmasabb iratokat, küldeményeket is rábízza Vona, feleségével Krisztinával is bensőséges viszonyban áll a „bodyguard”.

Amint a biztonsági kamerák felvételeiről kiderült, a Jobbikos osztag már a behatolás előtt jó fél órával felderítette a terepet, nyilvánvalóan valamiféle előzetes behatolási tervet készítve.

Aztán trükkösen becsapták a jóindulatú portaszolgálatot, azt állítva, hogy megbeszélt időpontra jöttek  egy -újságíróhoz. Ezzel a hazugsággal és csalással végül sikerült egy belépőkártyához is hozzájutniuk.

Odasúgták: Visszajövünk!

Az irodánkban megjelenő Jobbik-kommandót végül kollégáink határozott fellépése késztette visszavonulásra. Hosszan szívósan zaklatták az udvarias recepciós hölgyet, de aztán megijedtek attól, hogy kihívjuk a rendőrséget. Figyelmeztettük őket arra is, hogy az illegális behatolást több helyen biztonsági kamerák rögzítették.

Vona testőre távozófélben még odasziszegte egyik munkatársunknak: Visszajövünk!

A Momentumtól tanul a Jobbik

Vonaáék nyilvánvalóan a Momentum példáján felbuzdulva kívánták „megfegyelmezni” a kritikus cikk íróját és persze az egész szerkesztőséget.

Mint ismeretes a Momentum vezetője a FEGYÕR-nek becézett Fekete-Győr András egy másik aktivista kíséretében illegálisan behatolt az Origo szerkesztőségébe. Ott kísérőivel mindenféle engedély nélkül felvételeket készítettek, és személyesen inzultálták a róluk kritikusan írni merő újságírót.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?