BOZÓT

Tüsszög az egész lakótelep. A Ripost harcot hirdet a parlagfű ellen!

Nagyon örülünk, hogy a Ripost foglalkozik ezzel az üggyel, mert a hivatalok dobálnak bennünket ide-oda, senkire nem tartozik - írta lapunknak a budaörsi Daróczi Lajos. Úgy tûnik, érzékeny húrt pendítettünk meg, mert tucatjával érkeznek a levelek és a telefonhívások parlagfû-ügyben!
  • Szerző: Ripost

Vereczki Zsuzsa óbudai olvasónk újabb fertőzött területről számolt be, miután megírtuk: az általa korábban jelzett területen, az óbudai vasúti töltés mellett megkezdték a parlagfű irtását a %% érdeklődését követően. Ezúttal a kerület északi részén élők érdekében emelt szót, ahogy fogalmaz: tüsszög az egész lakótelep, de ez nem érdekel senkit – a %%-on kívül!

„A Kaszásdűlő–Aquincum közötti út tele van, két lakótelepen is fulladoznak! Nem messze ettől, a Zaránd utcában is van egy elhagyatott telek, ott sincs lenyírva az allergiát okozó gyomnövény. Bízom benne, hogy ha ez is megjelenik a %%-ban, a tulajdonosok haladéktalanul intézkednek!”  – írta.

Természetesen kinyomozzuk, kié a terület és a kerületet is kérdőre vonjuk, miért nem tesz meg mindent a parlagfűmentesítésről szóló jogszabály betartatása érdekében. A %% nem hagyja, hogy kétmillió allergiás érdekeit semmibe vegyék! Továbbra is járjuk a fővárost és az országot, igyekszünk minden bejelentésnek utánajárni, Olvasóinkkal együtt szeretnénk parlagfűmentessé tenni Magyarországot. Segítsen nekünk!

 

Szóljon, ha parlagfüvet lát!
Várjuk olvasóink jelzését a parlagfűvel fertőzött területekről.
Felháborítja valami, és senki nem tesz semmit? A %% segít!
Email cím: [email protected]media.hu
Postacím: 1033 Budapest, Kórház u. 6-12.
Fogjunk össze, mentesítsük a parlagfűtől Magyarországot!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?