NÍNÓ

1 millió forint a nyomravezetőnek: Kamera rögzítette a budapesti támadást

A rendőrség is keresi azt az ismeretlent, aki néhány napja óriási károkat okozott egy nívós budapesti étteremnek, amikor hajnalban odasétált az üvegportálok elé és...
  • Szerző: Buster

Január 11-én hajnalban hatalmas robajra ébredtek a budapesti Szalay utca lakói, amikor a 4-es szám alatti nívós étterem üvegportáljait betörte a videón látható tettes. Az elkövető teljes nyugalommal sétál oda az ablakokhoz, majd gyors egymásutánban több ablakot is betört és egy rollerral elhagyta a helyszínt.

Az étterem tulajdonosa a nak nyilatkozott és egy nagy összegű nyomravezetői díjjal is szeretné segíteni a rendörség munkáját.

1:33-nál a támadás képsorai:

„Elképzelni sem tudom, kinek és mi oka lehetett arra, hogy ezt tegye, minden esetre hihetetlen, hogy ilyen megtörténhet a belváros szívében. Az eset a Valentin-napi bulink előtt történt, így elképzelhető, hogy valaki azt szerette volna meghiúsítani...”

- kezdte Balla Attila.

„Szerencsére már másnap sikerült helyreállítanunk az üvegportálokat, de ez több százezer forintba került. Természetesen a rendőrség is keresi az elkövetőt, de szeretnék felajánlani 1 millió forintot annak, aki érdemi információkkal tud szolgálni a tettes kilétével kapcsolatban!”

- tette hozzá a tulajdonos.

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?