KÜLFÖLD

Döbbenetes, miért mészárolta le feleségét és gyerekeit a férfi, aki szamuráj módon szúrta le magát

Borzalmas családirtás történt. A dühödt apuka módszeresen oltotta ki szerettei életét, kést döfött a gyerekeibe és sikítozó feleségébe is. Végül magával is végzett.
címkék:
  • Szerző:

Sikeres gazdasági elemző volt a New York egyik elegáns kertvárosi részén, Pleasantville-ben élő férfi, aki a szörnyű tettet végrehajtotta – írja a The Sun.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 46 éves Chuan-Kai Liu azért oltotta ki 42 éves felesége, Dorothy, és 7 illetve 4 éves gyermeke életét, mert túlságosan stresszes napja volt – nyilatkozta a tragédia körülményeiről tartott sajtótájékoztatón a helyi hatóság. A rendőrség szerint Liu-t Tomként ismerte mindenki, és köztudomású volt róla, hogy rendkívül feszült a munkája miatt. Közösségi profilja szerint pénzügyi visszaélések project-menedzsereként dolgozott a Mitsubishi UFJ Financial Group-nál, vélhetően nagy volt rajta a nyomás.

A szomszédokat egyenesen sokkolta az eset; az, hogy munkahelyi problémák miatt tört ki a férfiból ilyen szintű agresszió. Korábban összetartó, szeretetteljes embereknek ismerték Liuékat, családon belüli erőszak pedig szóba sem jöhetett velük kapcsolatban

Pénteken mégis vérbe fagyva talált rájuk a rendőrség, miután egy bejelentés miatt a helyszínen jártak. Az iskola ugyanis bejelentést tett amiatt, hogy a gyerekek nem érkeztek meg reggel a tanításra.

A hatóságnak nem is kellett feltörnie a házat, hiszen a bejárati ajtó érkezésükkor épp tárva-nyitva volt. „A helyszínelők valóságos sokkot kaptak, amikor meglátták, mi történt odabent. A ház vérben úszott, látszott, hogy pokoli kínok közt vesztették életüket a gyerekek” – hangzott el a rendőrségi tájékoztatón.

Pleasantville egy viszonylag kis lélekszámú település, mindössze 800-an élnek itt csodálatos kertvárosi övezetben. Liu is azért költözött ide családjával három évvel ezelőtt, hogy a gyerekek a sűrű belváros helyett barátságos környezetben nőhessenek fel.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?