Létrehozva: 2021.08.17.

Egyre nagyobb teret nyer az LMBTQ-lobbi a társadalom minden szintjén

Számos országban elérték már azt, hogy kiskorúak mindenfajta szülői beleegyezés nélkül megváltoztathassák a nemüket – Skóciában már négyéves kortól!

Az Egyesült Államokban és Nyugat-Európában az utóbbi időben döbbenetes méreteket öltött az LMBTQ-lobbi térnyerése a társadalom minden szintjén. Egyre több hír érkezik azzal kapcsolatban, hogy egyre több helyen népszerűsítik, sőt lehetővé teszik kiskorúaknak a nemváltoztatást. Számos országban elérték már azt, hogy kiskorúak mindenfajta szülői beleegyezés nélkül megváltoztathassák a nemüket – Skóciában már négyéves kortól. A sok helyen mostanában megteremtett „progresszív„ jogszabálykörnyezet értelmében a szülő teljesen elveszti jogát a gyereke jövőjét illetően. A kisgyerekek viszont nem elég érettek ahhoz, hogy olyan életüket meghatározó döntéseket hozzanak, mint a nemi identitás megváltoztatása. Ezért is fontos a magyarországi népszavazás, ahol öt kérdésben mondhatnak véleményt a választók.

Sok országban a legújabb elfogadott törvények értelmében a szülő akár teljes egészében is elvesztheti a gyereke életének ellenőrzése feletti jogot. A törvények és a közoktatás hathatós segítségével számos országban soha nem látott méreteket öltött a nemváltoztató kiskorúak száma. Az engedékeny jogszabályoknak és az LMBTQ-lobbi előtt teljesen behódolt baloldali kormányoknak köszönhetően a legtöbb esetben a szülő előtt teljesen titokban marad az egész eljárás. Az aggódó szülőket gyakran jogi eszközökkel igyekeznek teljesen ellehetetleníteni.

Ami közösnek mondható ezekben az országokban az az, hogy egyre fiatalabb kortól engedélyezik a kiskorúak életét gyakran tönkretevő procedúrát. Spanyolországban a 14 évesek megváltoztathatják nemüket, míg döbbenetes módon Skóciában már 4 éves kortól, mindenféle hivatalos eljárás nélkül nemet változtathatnak a gyerekek. Szándékukat elég szóban bejelenteni, és elég ha mondjuk a tanáruknak szólnak, a szülőknek egyáltalán nem kell.

Az európai kontinensen a brüsszeli intézmények tűzték a zászlójukra a nemváltoztaztatás népszerűsítését. Az Európai Parlament júniusban fogadta el azt a szélsőséges, a tudományt semmibe vevő határozatot, amely kimondja azt, hogy ezentúl a férfiak is szülhetnek.

Az Egyesült Államokban a Biden-kormányzat határozottan támogatja a transzneműként azonosuló gyermekeket. A 2020-as kampányútja során Joe Biden azt mondta, hogy szeretné „sokkal könnyebbé” tenni a nyolcéves gyermekek életét, hogy azok eldönthessék nemüket. Beiktatása után Biden transzgender-lobbinak kedvező intézkedéseket rendelt el és teljes támadásba lendült az erőltetett LMBTQ-lobbi ellen fellépő republikánus tagállamok ellen.

Skóciában négyéves kortól, szülői beleegyezés nélkül változtathatnak nemet a gyerekek

Az Origo is beszámolt arról, hogy a skót kormányzat döntése értelmében – ahogy azt fentebb is írtuk – a skót kisgyerekek nemet és nevet válthatnak már négyéves koruktól anélkül, hogy szülői engedélyt kellene ehhez kérniük. A skót kormány új LMBTQ+ irányelvei alapján a tanároktól is elvárják, hogy rákérdezzenek: szeretnének-e nemet váltani, ha pedig igen, új nevükön és névmásaikon szólítaniuk a gyerekeket. Az új útmutatás szerint azokat a tanulókat, akik nemet akarnak váltani, a tanároknak teljes mértékben támogatniuk kell. A transzneműséget népszerűsítő könyvek pedig iskolai tananyagként fognak megjelenni a frissen elfogadott határozat értelmében. Az új oktatási metódus értelmében a gyermekeknek a jövőben nem kell majd a szülők beleegyezését kérni a nemváltoztatáshoz. Skócia kormánya mindemellett azt javasolja a tanároknak is, hogy támogassák a nemet váltani akaró tanulókat a döntésükben és a diákok új neveit és személyes névmásaikat használják majd az iskolában

MIUTÁN A GYERMEKEK ELDÖNTÖTTÉK MELYIK NEMHEZ TARTOZNAK.

Ezentúl már csak szóban kell majd a gyerekeknek nemváltásukat bejelenteni, mindezt pedig nem kell majd hivatalosan regisztrálni semmilyen módon sem.

A 70 oldalas dokumentumot olyan ellentmondásos LMBTQ-csoportok támogatták, mint a Stonewall.

A véletlen felfedés felesleges stresszt okozhat a fiatalnak, vagy veszélybe sodorhatja őt, és megsértheti a jogi előírásokat. Ezért a legjobb, ha nem osztunk meg információkat a szülőkkel vagy gondviselőkkel anélkül, hogy figyelembe vennénk és tiszteletben tartanánk a fiatal véleményét és jogait„ – ismerteti a skót kormányzati útmutatót a brit The Telepraph. Az útmutató továbbá rendelkezik arról is, hogy az állítólagosan transznemű tanulóknak engedélyezni kellene, hogy az általuk választott mosdót vagy öltözőt használják. A frissen elfogadott rendelkezés értelmében elveszik a szülő kizárólagos jogát attól, hogy a gyereke jövőjéről rendelkezhessen.

A brit társadalombiztosítási rendszer, a Nemzeti Egészségügyi Szolgálat (NHS) jelenleg hatályos szabályozása szerint egy brit tinédzser 12 éves kortól kezdve kezdheti meg a konkrét nemátalakítás hosszadalmas fizikai folyamatát úgy is, ha ebbe egyébként egyik szülője sem egyezett bele.

Ez azt jelenti a gyakorlatban, hogy kisiskolás diákok dönthetnek úgy mindenféle kontroll nélkül, hogy államilag finanszírozott hormonkezelésre járjanak az erre specializálódott egészségügyi intézményekbe.

Nagy-Britanniában legalább napi egy gyerek megváltoztatja a nemét. A legtöbb nemváltoztató fiatal 14-15 éves, de vannak fiatalabbak is.

Spanyolországban 14 éves kortól lehet nemet változtatni

Az Origo is beszámolt arról korábban, hogy Spanyolországban elfogadtak egy új törvényt, amely szerint a gyerekek már 14 éves kortól kezdeményezhetik a nemváltoztatást. Az elfogadott jogszabály értelmében elveszik a szülőktől a lehetőséget, hogy ők maguk döntsék el, mi a legjobb a gyermekük számára. A gyerekeknek elég csak kérvényezniük az eljárást, még orvosi vizsgálatokon sem kell átesniük a magukat átoperáltatni akaró tiniknek. Irene Montero, Spanyolország egyenlőségi minisztere szerint a mediterrán ország ezzel óriási lépést tett a transzneműek és az LMBTQ-közösség jogaiért.

Az Egyesült Államokban őrült tempóban zajlik a kisgyerekek érzékenyítése kormányzati támogatással

Az Egyesült Államokban Joe Biden beiktatása óta új szintre lépett az érzékenyítés és a nemváltoztatás népszerűsítése. Idén januárban lépett hatályba az a törvény, amely lehetővé teszi, hogy a magukat transzneműnek valló amerikai elítéltek ne biológiai nemük szerint, hanem a saját maguk által bevallott nemük szerint legyenek elzárva az amerikai büntetés-végrehajtási intézményekben. Ennek eredményeként a nők közé helyezett biológiai férfiak a női fogvatartottakat erőszakolják meg és ejtik teherbe.Az LMBTQ-lobbinak sikerült elérnie azt, hogy Nyugat-Virginiában egy állami törvényt felfüggesszen egy bíró. Ennek eredményeként engedélyezni kell a biológiai férfiak részvételét a női sportokban, ha ők úgy érzik, hogy nők. Nemrég Tennessee államot perelték be LMBTQ érdekképviseleti szervezetek a mosdótörvénye miatt. A törvény előírta azt, hogy minden állampolgárnak a biológiai nemének megfelelő mosdót kell használni.

A Biden-kormányzat soha nem látott szinteken támogatja a gyerekek korai befolyásolását. A gyerekekre nagy hatással vannak a korai évek, így a gyerekek már korai éveiktől kezdve az LMBTQ-propaganda és lobbi célkeresztjébe kerülnek.

Áprilisban az amerikai orvosszövetség azért kampányolt, hogy szabadon lehessen megváltoztatni a gyerekek nemi identitását. Az AMA felszólította a kormányzókat, hogy tiltakozzanak azok a törvények ellen, amelyek megtiltják az orvosi beavatkozást a transznemű gyerekek nemváltásával kapcsolatosan. Az orvosi szövetség állásfoglalása szerint minden ilyen tiltó rendelet támadás az orvosi szakma szabadsága ellen. James Madara, az Amerikai Orvosi Szövetség elnöke szerint a transznemű és nem-bináris identitások az emberi identitás megszokott és normális változatai.

A Biden-kormányzat politikájával szoros egyetértésben nemrég az AMA elfogadott egy javaslatot, amely szerint el kell törölni a nemek megjelölését a születési bizonyítványban, vagyis többé nem derülne ki ebből a fontos dokumentumból, hogy a gyermek fiú vagy lány. Szerintük ezzel a lépéssel elérhetik, hogy a gyermeket kevesebb diszkrimináció érje fiatal korában és felnőttként egyaránt, hiszen így saját maga dönthet arról, hogy melyik nemhez szeretne tartozni.

A The Daily Signal összeállítása szerint, számos LMBTQ tartalmú, gender-ideológiára oktató mesekönyv és ifjúsági regény érhető el az iskolák polcain szerte az Egyesült Államokban. A portál több ilyen könyvet is bemutatott, köztük a transznemű Jazz Jenningsről szóló, „I am Jazz” („Jazz vagyok„) című könyvet.

Nekem lány agyam van, de fiú testem. Ezt hívják transzneműségnek. Én így születtem – áll a ”Jazz vagyok„ című könyvben.

A könyv kapcsán nemrég botrány robbant ki az Egyesült Államokban, Washington államban mivel rengeteg szülő felháborodott azon, hogy egy tanár ezt a könyvet olvasta fel első osztályos diákoknak a szülők beleegyezése nélkül a bellinghami Geneva Általános Iskolában. Miután a rengeteg felháborodott szülő panaszaira nem érkezett különösebb reakció az iskola részéről, ezért az az egyik szülő név nélkül elküldte a levelezését a Young Ameriacas Foundation-nek. A konzervatív szervezet rájött arra, hogy a transzneműséget népszerűsítő tanár egyébként, aki

AZ ISKOLAI TESTÜLET ELNÖKE EGY SZEXSHOPOT VEZET.

A V4NA nemzetközi hírügynökség beszámolójából kiderül, hogy Jennifer Mason a boltját 2018-ban nyitotta meg. Akkor úgy nyilatkozott róla, hogy meg akarja mutatni az embereknek, hogy ha a szexben nincs semmi szégyellnivaló, akkor ő is lehet tisztviselő és közben vezethet szexboltot. A butik azzal reklámozza magát, hogy befogadó teret nyújt mindenféle nemi identitású és korú embernek.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter - videó

origo.hu

Berki Mazsi először jelent meg nyilvánosan a barátjával

metropol.hu

„Szoboszlai két gólja nem számított" - a szakértő elárulta, mennyit ér a válogatott két győzelme

mandiner.hu

Váratlan helyről kapott támogató szavakat Varga Judit

ripost.hu

3 előre elkészíthető, isteni saláta a húsvéti asztalra

hirtv.hu

Megtalálta az ukrán szálat az orosz Nyomozó Bizottság a krasznogorszki terrortámadással kapcsolatban

origo.hu

Megyeri Csilla reagált a szakításáról szóló pletykákra

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Varga Judit újabb posztja: Rettegtem, sírtam, féltem a férjem mellett

POLITIK

Gulyás Gergely reagált Magyar Péter manipulált hangfelvételére

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Franciaországban rendőrök őrzik a templomokat

POLITIK

Összeáll a dollárbaloldal

POLITIK

Varga Judit részletesen beszélt a rendőri jelentés történetéről

POLITIK

Már több mint 380 ezren látták a Varga Judit-interjút