NÍNÓ

Életet mentett a szabadnapos rendőrnő

A rendőrségi szóvivőt sokan ismerhetik a képernyőn keresztül. De most nem egy bűncselekmény vagy egy nyomozás ismertetésével került be a híradásokba.
  • Szerző: Buster

 

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szabadidejében autózott szolgálati kocsijával az M0 autóúton, amikor Üllő térségében azt látta, hogy egy autó kacsázni kezd előtte, megcsúszik, majd felborulva landol az árokban. A százados félreállt, majd utasaival a roncshoz sietett.

„A Heim Pál Gyermekkórházban dolgozó barátnőmmel és készenléti rendőr férjével tartottunk vásárolni, amikor 150 méterre előttem azt láttam, hogy egy kocsi kétszer-háromszor megpördül a levegőben, s iszonyatos erővel az árokba csapódva a feje tetején áll meg. Azonnal odarohantunk, a sofőr pedig közölte, hogy a 2 éves kislánya is a kocsiban ül. Biztos voltam benne, hogy ebből a kocsiból épségben senkit nem tudunk kimenteni, de szerencsére mindketten be voltak kötve, így épségben megúszták az övnek és a szerencsének köszönhetően” – emlékezett vissza a Borsnak Szabóné Berki Bianka.

Mint a szóvivő elmondta: a férfi előbb a picit adta ki egy kis résen, amin aztán saját magát is kipréselte. A spontán segítőknek is akadtak segítőik, teljesen véletlen a 18. kerületi kapitányság két női munkatársa is arra járt, és ők sem tétlenkedtek. A rendőrnő további részleteket árul el a mentésről a napilap hétfői számában.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?