KÜLFÖLD

Az életéért küzd egy négygyermekes édesanya

Nem gondolták volna, hogy az aprócska sérülésből ekkora baj is lehet. Családja majdnem elvesztette az édesanyát, aki kómába került.
  • Szerző: Ripost

A 41 éves édesanya, Michelle Ellis kórházba került, miután megharapta a család francia bulldogja. Ez még nem lett volna akkora baj, de a sebe elfertőződött és vérmérgezést kapott.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Onnan tudták, hogy nagyon nagy a baj, hogy az orra és az ajka is befeketedett. A négygyermekes édesanya a pllymouthi Derriford Kórházba került, ahol amputálták a kezét, majd kómába helyezték.

Ellist jóformán a gépek tartották életben, mégis két hét után szerencsésen felébredt a kómából. 24 éves lánya, Keana azt mondta a Daily Mail oldalának, hogy anyja azért nem aggódott a harapás miatt, mert nagyon kicsi volt.

„Megpróbálta beletenni a ketrecébe a kutyánkat, és akkor megharapta, de aprócska volt a seb. Nagyjából akkora mint egy cigaretta égés nyoma. Szóval nem gondoltunk semmi rosszra, aztán ez történt” – mondta Keana.

A család jelenleg egy GoFoundMe adománygyűjtést szervez, hogy összegyűjtsék a rehabilitációs terápiára szükséges összeget.

„Jelenleg nem engedik, hogy meglátogassuk, mert még nagyon gyenge az immunrendszere. Az, hogy nem láthatjuk még inkább próbára tesz minket. Az egészben az a legrosszabb, hogy egyáltalán nem számítottunk erre” – tette hozzá szomorúan a lánya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?