INSIDER

„Apa alszik” – órákig elhunyt apja mellett játszott a 3 éves Natália és Lajoska

A gyászoló édesanyát nagyon megviselte férje elvesztése, akivel több mint 11 évig éltek együtt. A testvérpár fel sem fogta, hogy mi történt, azóta is a házban keresik.
  • Szerző: Ripost

Rosszul lett egy többgyermekes apuka a veszprémi otthonában, majd életét vesztette. A férfit a hazaérkező párja, Marika megpróbálta újraéleszteni, de ő és a hozzá csatlakozó mentősök sem tudtak már segíteni rajta.

Az asszony a portálnak elmondta, hogy Lajos reggel szólt neki, hogy nem érzi jól magát, ezért nem vittel el óvodába és bölcsődébe sem a gyerekeket. A család egyik ismerőse napközben elment az albérletükhöz, hogy meggyőződjön minden rendben van-e, és bekukucskált az ablakon.

Képünk illusztráció
Fotó: Pixabay

Az ablakon keresztül úgy tűnt a számára, hogy minden rendben van, mert a hároméves Natália és az ötéves Lajoska az apjuk mellett játszott, sőt a kisfiú még a kezeivel azt is mutatta, hogy alszik az apukája – írja a Bors.

A mit sem sejtő gyerekek órákon keresztül halott édesapjuk mellett játszottak, amikor három óra előtt nem sokkal munkából hazaérkezett az édesanya.

Először a nő is azt gondolta, hogy alszik a párja, ezért megpróbálta felkelteni. Amikor oldalára fordította, akkor vette csak észre, hogy véres folyadék folyt ki Lajos száján. Azonnal hívta a mentőket, és megkezdte az újraélesztését, de már nem lehetett segíteni rajta.

Marika könnyes szemmel beszélt a történtekről, nagyon megrázta az eset. Lajossal 11 éve együtt voltak, mindkét gyermekük közös.

„Itt hagyott bennünket, nagyon nagy hiányt érzek, nem tudom mi lesz velünk nélküle” – mondta az összetört anya. Elmondása szerint a gyerekek fel sem fogták mi történt az apjukkal, többször céltalanul, fel-alá mennek a lakásban, valószínűleg édesapjukat keresik – mondta a megtört anya.

A család rendkívül rossz anyagi helyzetben van, segítségére a BARÁT A BAJBAN Alapítvány sietett.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?