KÜLFÖLD

Elképesztő történet Prágából, így bukkantak az eltűnt magyar férfira

A felesége Facebookon kért segítséget, a közösség pedig gyorsan összefogott és meg is találták a férfit.
  • Szerző: Ripost

Egy baranyai nő kért segítséget Facebook-oldalán, mert férje szombaton eltűnt, utoljára Prágában jelentkezett be.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A férfi éppen családjához indult volna haza, ám végül nem érkezett meg időben, majd nem jelentkezett és nem is lehetett elérni. Az aggódó feleség bejegyzését több ezren látták és osztották meg idehaza és külföldön is. Végül felkerült egy prágai magyar oldalra is, ahol egy borbélyként dolgozó dunaszerdahelyi férfi is felfigyelt a segélykérésre és bejelentést tett a rendőrségen – számolt be róla a Bama.

Mindössze három óra elteltével a külföldi rendőrök már telefonon keresték a bejelentőt, hogy a prágai vasútállomáson látták a személyleírásnak megfelelő magyar férfit. Mint kiderült, a férfinak még három órája volt a Budapestre tartó buszának indulásáig, így sétálni indult. Csakhogy a közeli parkban rátámadtak és ellopták a holmiját, köztük a lenémított mobiltelefonját is.

A már harminc éve Prágában dolgozó magyar borbély ezután értesítette a kétségbeesett nőt és családját, akik azonnal kocsiba pattantak és elindultak a családfőért. Közben a bejelentést tett férfi felkereste a vasútállomáson várakozó magyart és egy bárban várták meg a családját.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?