Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.08.10.

Elrabolták és megerőszakolták a 17 éves budapesti lányt, így menekült meg

Kedveskedéssel és hazugságokkal vezették meg azt a 17 éves lányt, aki mit sem sejtve szállt be a számára ismeretlen emberek autójába Budapesten. Néhány perccel később már egy családi házban találta magát, ahol ketten is megerőszakolták. A Ripost-nak üzent a fiatal lány, akit több órán keresztül tartottak fogva.

A Ripost információi szerint augusztus 3-án egy XIX. kerületi dohánybolt előtt várakozott K. Dóra (a védelme érdekében megváltoztattuk a nevét), akihez odalépett egy férfi és megszólította. A lány ekkor még nem sejthette, hogy óriási veszélyben van, és néhány perc múlva meg fogják erőszakolni. Lapunknak a lány barátnője mesélte el a részleteket.

Barátságosak voltak az idegenek

K. Dóra barátnőjének beszámolója szerint a lány először semmi rosszat nem feltételezett az idegenekről, ugyanis udvariasak voltak.

„Úgy tudom, hogy Dóri ott állt a dohánybolt és a mellette lévő kisebb üzlet közötti részen, amikor egy férfi odament hozzá. Kedves volt, bókolt neki, felajánlotta, hogy az üzletből hoz neki kávét és egy energiaitalt. Dóri belement, de hatalmas hiba volt. Amikor kijött a férfi az üzletből, már ketten voltak, vélhetően a haverjával, vagy ismerősével volt ez az ember” – idézi fel a részleteket a barátnő.

Ebből a dohányboltból hozott kávét áldozatának az elsőre kedvesnek látszó erőszakoló (Fotó: Ripost)

A bolt kamerája mindent rögzített

A Ripost munkatársai felkeresték az érintett üzletet, ahol az aznap dolgozó eladók rögtön mesélni kezdtek az esetről.

„Igen, itt voltak a rendőrök, és elvitték a kamerafelvételt!” – kezdte hadarni a pultos lány.

„Először nem is értettem, hogy mi történik, később derült ki, hogy valami szörnyűség van a háttérben. Megnéztem én is a felvételt. Annyi látszik rajta, hogy a lány egyedül álldogál, majd mellé lép egy nagydarab férfi. Ezután elmegy, de nem egyedül tér vissza. Elkísérte egy nagydarab barátja is, akivel együtt hoznak a lánynak egy kávét és egy energiaitalt. Beszélgetnek, majd megérkezik egy drága autó, amit egy férfi vezetett, majd a két társa és a lány közösen beszálltak a kocsiba. Én úgy láttam, hogy a fiatal önként szállt be, gondolom elcsalhatták valamivel” – mondta lapunknak a bolt eladója.

Egy közeli családi házba vitték, majd megerőszakolták

Felfogni sem lehet, hogy K. Dóra mit érezhetett abban a pillanatban, amikor egy kertvárosi utcában egy családi ház előtt leparkoltak az autóval az idegenek, és ő rájött, hogy terveznek vele valamit, de már senkitől nem tud segítséget kérni.

„Úgy tudom, hogy néhány percig kocsikáztak, majd elvitték ebbe a házba” – folytatta a barátnő.

Ebben az utcában található a családi ház, ahova a lányt vitték (Fotó: Ripost)

„Bementek az épületbe, de onnan már nem volt menekvés. A lányt megerőszakolta a két férfi, akik nem sokkal korábban még végtelenül kedvesek voltak vele.”

Munkatársaink elmentek abba az utcába, melynek egyik házában fogva tartották a lányt. A szomszédok megdöbbentő dolgokról számoltak be.

„Láttunk rendőröket annál a háznál parkolni a napokban” – mutatott rá az asszony az egyik épületre.

„Ott korábban többen is éltek, ám most csak egy roma férfi lakik, akinek elég zűrösnek kinéző barátai vannak. Én az egyik nap arra kaptam fel a fejem, hogy előttük egy ezüstszínű külföldi rendszámos drága autó áll” – mondta az asszony.

Sikerült megszöknie a lánynak

„Miután megtörtént az erőszak, a két férfi Németországról kezdett beszélni Dórinak. Azzal kecsegtették, hogy ott majd milyen jó élete lesz” – folytatta a barátnő. „Azt mondták neki, hogy rengeteget fog keresni, nem lesz semmiben sem hiánya. Ám előtte elvitték egy közeli ruhaboltba, hogy új ruhákat vegyenek neki, ahol Dóri kihasználva az alkalmat, az egyik eladótól segítséget tudott kérni. Ők értesítették a rendőröket, a két férfi pedig azonnal menekülőre fogta.”

Megszólalt az áldozat

A Ripost munkatársa megkereste Dórát, aki nem zárkózott el a nyilatkozattól, de az őt ért sokkhatás miatt egyelőre nem tud beszélni a történtekről. „Telefonon nem vagyok képes beszélni az átélt dolgokról, de válaszolok majd minden kérdésre!” – írta a lány. Amennyiben teljes interjút ad, azt is közöljük.

Innen rabolták el a lányt, aki a két üzlet között állva várakozott éppen (Fotó: Ripost)

Több hasonló eset történt az elmúlt években

Nikoletta, a 20 éves lány egy randira indult a budapesti Keleti pályaudvarra idén januárjában. A férfit a Facebook-on ismerte meg. Végül a love story elmaradt, sőt horror lett belőle, ugyanis a csábító elkábította és elhurcolta Nikolettát, aki csak jóval később tért magához egy svájci hotelszobában. Lapunknak a család egyik közeli ismerőse számolt be a történtekről, aki elmondta: a lánynak az volt szerencséje, hogy talált internetet, amihez nem kellett jelszó, a mobiljával kifotózott az ablakon, majd a képet hazaküldte, így tudták beazonosítani, hol van.

Egy 13 éves kislányt hurcoltak el a gyermekotthonból

Két magyar és egy holland férfit vettek őrizetbe még 2017-ben, amikor holland rendőrök akadtak rá egy mindössze 13 éves magyar kislányra, akit fogva tartói prostitúcióra kényszerítettek Limburg tartományban. Akkor a vádlottak ellen embercsempészet miatt is nyomozást indítottak, mert a kislányt egy magyarországi gyermekotthonból rabolták el.

Betablettáztak és szexre kényszerítettek egy asztmás tinilányt

Tablettákkal és alkohollal kábított el egy asztmás tinilányt sorozatosan egy férfi Pest megyében 2019-ben, majd több alkalommal szexre kényszerítette, azaz „futtatta a lányt”. Bárn nem hurcolták külföldre a fiatal áldozatot, elrablója huzamosabb időn át sakkban tartotta, rendszeresen verte és megfenyegette, ha szökni mer, vagy bárkinek beszél róla, akkor megöli a családját.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Európai Uniós ország őrült fenyegetése: legyen Magyarországon is általános hadkötelezettség

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

life.hu

Ki az a Rose Hanbury, akinek állítólag viszonya van Vilmos herceggel?

vg.hu

Brit királyi család: nagy bejelentést tehetnek Katalin hercegnével kapcsolatban

metropol.hu

Szem nem marad szárazon: sírva ölelte egymást Lékai-Kiss Ramóna és szerelme a kézilabda-válogatott mindet elsöprő győzelme után

mandiner.hu

Szoboszlai egyetlen mozdulattal bolondot csinált a manchesteri világsztárból (VIDEÓ)

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

lakaskultura.hu

Örökké divatos tapéta: mi a különbség és melyiket fajtát válaszd?

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„Kis kék manó” - megmutatta édes kisfiát Szinetár Dóra

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Liu Shaolin Sándor megforgatta a magyarok szívében a kést

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

POLITIK

Mikor tárgyalja a NATO csapatok küldését Ukrajnába?

POLITIK

Gyurcsányné és Donáth Anna el akarják venni a tanárok pénzét

POLITIK

Hány évet kaphat, mivel vádolhatják meg Osváth Zsoltot?

POLITIK

Gyermekpornográfia: Osváth Zsolt megint próbálja elkenni az ügyet

POLITIK

A nyugat-európai gazdák úgy látják, elveszítették a csatát

POLITIK

Brüsszel egy feladatnak tekinti a migrációt

POLITIK

Magyarország továbbra sem vesz részt az ukrajnai fegyverszállításban

POLITIK

A NATO bevetése Ukrajnában súlyos következményekkel járhat