POLITIK

Felháborító, így gyalázzák a hármas ikrek megözvegyült apját

Az özvegyen maradt édesapát továbbra sem hagyják békében gyászolni.
  • Szerző: bdf

Privát üzenetekben, rosszindulatú megjegyzésekkel zaklatják a hajdúszoboszlói hármas ikrek özvegyen maradt édesapját, Fábián Tamást!

Sajnos a rosszakarók még mindig nem tűntek el az életünkből 

- kezdte a Blikknek Tamás, akit azzal vádoltak meg, hogy már el is költötte az adományokból befolyt összeget, pedig megannyi ­teendője mellett ezzel még nem is tudott foglalkozni.

"A legfontosabb, hogy mire a kicsik hazaérnek, már minden rendben legyen körülöttünk" – mondta az apa.

Makai Gábor pszichológus szerint ha valakinek nem kell adnia az arcát egy üzenethez, ráadásul nem négyszemközt fogalmazza meg negatív gondolatait, sokkal inkább engedi szabadjára a kontrollálatlan dühét.

A rosszindulatú ismeretlenek úgy hiszik, ők az igazság hírvivői, és ebbe a szerepbe burkolva átgondolatlanul tesznek negatív megjegyzéseket.

"Nagyon egyszerű, primitív gondolkodásmódra utal ez, a háttérben pedig sokszor az bújik meg, hogy az ismeretlen élete megkeseredett. A negatív gondolatokat nem szabad meghallani, hiszen felerősíthetnek bennünk különböző dilemmákat arról, hogy valóban mindent jól csinálunk-e" – vélekedett Makai.

Amint a %% is beszámolt róla, Tamás párja, Letti három ikergyermeknek adott életet még december közepén. Ám az asszony a szülés után néhány órával meghalt. Az ország egy emberként fogott össze a kicsikért, Lénáért, Miráért, Milánért, valamint édesapjukért. A Tündérkör Alapítvány közreműködésével több tízmillió forintot sikerült összegyűjteni, de az ország minden tájáról érkeztek adományok.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A hólabdától a kókusztortáig
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?