POLITIK

Filmekkel, videókkal támad az LMBTQ-lobbi – Bevetették a rózsaszín bohóchalat is

Kifogyhatatlanok az ötletekből az LMBTQ-propagandisták. A mesekönyvek, iskolai érzékenyítések mellé gőzerővel felsorakozott a film- és szórakoztatóipar. A lobbicsoportok minden lehetséges médiumon ott vannak, azokon is, amelyek kifejezetten a legkisebb gyerekekhez szólnak.
  • Szerző: Ripost

Az Egyesült Államokban, Kanadában ma már természetes, hogy általános iskolákba, könyvtárakba drag queeneket hívnak meg, akik különböző démonoknak kifestve olvasnak fel meséket, történeteket a gyerekeknek. Szexuális tartalmakkal célozzák meg őket, megismertetik velük a melegházasságot, de akár a nemváltás lehetőségét is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Getty Images

Pride-hónapot tartottak a mesecsatornákon

Az LMBTQ-agymosás a filmcsatornákon is zajlik. A két legnagyobb mesecsatorna a Pride-hónap alkalmából érzékenyítő videókat készített a gyerekeknek, amikben szerepel a Black Lives Matter mozgalom, és egy drag queen is. A Nickelodeon tévécsatorna egy baloldali aktivistát és drag queent, Nina Westet is alkalmazta a reklámok elkészítéséhez.

A Pride Song videóban a meleg büszkeség zászlajának színeit magyarázza el egy dalban a drag queen. Ez a kisfilm nem az egyetlen, amelyet a gyermekek érzékenyítésére készítettek az elmúlt időszakban. Az Azúrkék nyomok című gyermekműsor készítői Nina Westtel közösen készítettek egy videót. Ebben a nem bináris mesehősök a drag ­queennel közösen énekelnek a meleg büszkeségről egy Pride felvonuláson.

A videóban a családok típusairól is énekelnek, beleértve a transznemű, a meleg és a nem bináris szülős családokat. A cél az, hogy a gyerekekkel elhitessék, hogy amit kínálnak, az a normalitás. A Nickelodeon azt is kijelentette, hogy a népszerű mesehős, Spongyabob homoszexuális. Kiderült, hogy újraindítja a Fecsegő tipegők (Rugrats) című sorozatot, de nem a régi, 2004-ben abbahagyott formában. Most a főszereplők édesanyjából leszbikus szülőt csinálnak…

A hercegek és a kincs

Korábban a 7 is írt a Herceg és a lovag című könyvről, amihez hasonló érzékenyítő mese már korábban is megjelent.

Fotó: Amazon.com

A Hercegek és a kincs című könyvben a két fiatal herceg útnak indul, hogy kiszabadítsanak egy hercegnőt, megtalálják a kincset, és egyikük elvegye feleségül a jutalommal járó fiatal lányt. Útközben azonban rájönnek, hogy egymásba szerettek bele. A meleg hercegekről, leszbikus királykisasszonyokról szóló mesék azonban tudatosan a hagyományokkal szembemenve érzékenyítik a gyerekeket. A kornak nem megfelelő szexuális felvilágosítással kapcsolatban pedig már szakértők is felemelték a hangjukat.

Tengeri állatok is érzékenyítenek

Augusztus 15-én mutatták be a Korona árnyékkal című animációs rövidfilmet, amelynek főhősét egy, a való életben is nemet változtató tengeri állatról, a rózsaszín bohóchalról mintázták.

Fotó: YouTube

A Tatum O’Neal LMBTQ közösségi ikon közreműködésével készült érzékenyítő alkotás egy – az emberi biológiától meglehetősen távol álló – példával illusztrálja, mennyire természetes és normális a nemváltoztatás és milyen csúnya dolog ezt kritizálni. O’Neal egyébként a film antihősének, egy transzfób cápának kölcsönzi hangját.

Meleg kalandorra emeli poharát a Szikla. A Disney stúdió legújabb sikerfilmjében is helyet kapott az LMBTQ-propaganda. Többek közt erről is olvashatsz a 7 augusztus 31-én megjelent számában. Keresd az újságárusoknál!

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?