POLITIK

Genderőrület: már gyerekeket is átoperálnak! – Megjelent a Ripost7 legújabb száma

Szivárványos tébolyda, összecsomagolt Nemzeti Múzeum, olimpiai menetrend és sok minden más – a ma megjelent Ripost7-ben.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Szivárványos tébolyda a címlapon – Megjelent a 7 legújabb száma

Genderőrület! Támadások sora érte Magyarországot, amiért a pedofilellenes törvény kimondja: az iskolai szexuális felvilágosítás nem irányulhat a nem megváltoztatására, a homoszexualitás népszerűsítésére. A gyermekek szexuális nevelésébe a szülőkön kívül senki nem szólhat bele, se az állam, se az NGO-k, se a média. Arról a törvényt támadók nem beszélnek, hogy visszafordíthatatlan kárt is okozhatnak a gyermekeknek az érzékenyítést képviselő szakemberek tanácsai.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Shutterstock

Naponta legalább egy gyermek megváltoztatja a nemét Nagy-Britanniában, Svédországban 10 év alatt 1500 százalékkal nőtt azoknak a kislányoknak a száma, akik fiúnak érzik magukat. 2017-ben Angliában egy olyan kézikönyvet kezdtek terjeszteni az iskolákban, mely egy 12 éves kislány kitalált történetét mutatja be, aki fiúvá vált.

Fotó: Getty Images

A gendersemlegesség szélsőliberális hívei azt vallják, hogy ha kategóriákba szorítjuk gyermekünket a nemi sztereotípiák alapján, vagyis tudatosítjuk benne, hogy ő fiú vagy lány, ezáltal azt érezheti, hogy valami olyasmivé kell válnia, amit ő nem akar. Szerintük ha ezektől megszabadítjuk, sokkal színesebb életük lehet.

Az utóbbi évtizedben a genderpropaganda, az ­LMBTQ-lobbi a nyugati országokban annyira átformálta és átpolitizálta az emberek gondolkodását a nemi identitás szerepéről, hogy gyerekek számára is lehetővé tették, hogy megváltoztathassák a nemüket. Holott kisgyerek- és pubertáskorban nem elég érettek érzelmileg ahhoz, hogy olyan, életüket meghatározó döntést hozzanak, mint a nemi identitás megváltoztatása, a transzneművé válás.

Igazi genderőrület tombol a világban! Nemváltást reklámoz a kávéházlánc, gendersemleges mosdók és melegjelzőlámpák, problémás intimbetétek és meghökkentő babák – a téma kapcsán ezekről is olvashatsz a július 20-án megjelent 7-ben. Keresd az újságárusoknál!

Összecsomagolták a Néprajzi Múzeumot

Több ezer hímes tojást, tízezer óceániai tárgyi emléket, Bartók és Kodály gramofon-viaszhengereit, összesen több mint 250 ezer értékes tárgyat kellett becsomagolni és elköltöztetni a Néprajzi Múzeumból az Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központba, ahonnan a kiállításra szánt darabok végleges helyükre, a 2022-ben megnyíló városligeti új Néprajzi Múzeumba kerülnek.

Fotó: Ripost/ Markovics Gábor

Még a szakemberek se hitték el, hogy ez komolyabb veszteségek nélkül sikerülhet. A 7 tanúja volt a be- és kicsomagolásnak.

Érdekes részletekről olvashatsz és látványos fotókat találsz a hatalmas munkáról a július 20-án megjelent 7-ben. Keresd az újságárusoknál!

Olimpiai menetrend – ne hagyd ki ezeket a versenyszámokat!

Július 23-án kezdődik és augusztus 8-ig tart a tokiói olimpia, amin 176 magyar sportoló vesz részt.

Fotó: Getty Images

Minden eseményt lehetetlen felsorolni, menetrendünkben a legérdekesebbeket emeltük ki. Ezeken mindenképp érdemes szurkolnunk!

Részletek a július 20-án megjelent 7-ben. Keresd az újságárusoknál!

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?