POLITIK

Gulyás Gergely: A terrorista Ahmed H.-t hamarosan Ciprusra viszik

Néhány napon belül a terrorizmus alapján elítélt Ahmed H.-t vissza fogjuk szállítani Ciprusra – jelentette be Gulyás Gergely a Kormányinfón. A Miniszterelnökség vezetője elmondta, amikor a kötelező kvóta napirendre kerül, akkor a Magyarország elleni támadások erősödnek, de nem változtatunk az álláspontunkon.
  • Szerző: Ripost

Az új olasz kormány megalakulásával rengeteg új fejlemény történt Európában – mondta Gulyás Gergely a Kormányinfón. A Miniszterelnökség vezetője közölte, ha bárhol baloldali kormány lép hivatalba, akkor az a határok megnyitásával jár. A legnagyobb veszély, hogy a kikötők megnyitása egyfajta meghívó a migránsoknak – tette hozzá.

Gulyás elmondta, hogy a távozó Európai Bizottság újabb harcot hirdetett a kötelező kvóta mellett, míg a határvédelmi pénzeket továbbra sem utalják.

A miniszter szólt arról is, hogy a kormány nem vesz részt a kvóta szerinti elosztásban, de részt vesz kvóta szerinti kiszállításban. Néhány napon belül a terrorizmus alapján elítélt Ahmed H.-t vissza fogjuk szállítani Ciprusra.

Azt is elmondta, hogy amikor a kötelező kvóta napirendre kerül, akkor a Magyarország elleni támadások erősödnek, de nem változtatunk az álláspontunkon.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Illatos karácsonyi sütemények
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?