RIPOSTER

Kiderült: Nem sebészollóval gyilkolt a kínai támadó a Honvédkórházban

Teljesen szabályosan tárolták a kórteremben azt az orvosi eszközt, amivel a kínai férfi az ott fekvő tanárnőre támadt.
  • Szerző: Buster

A korábbi hírekkel ellentétben, nem egy sebészolló volt a gyilkos eszköz, amivel a kínai férfi március 13-án megtámadta és többször megszúrta egy betegtársát a Honvédkórház Covid-osztályán – írja a Blikk.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gyilkosság a Honvédkórházban

Egy kötözőolló volt a gyilkos fegyver (Fotó: 123RF)

Mint ismeretes, a korábban már zavartan viselkedő férfit egy ideig az ágyához kötözve kezelték, mert önmagára is veszélyesen viselkedett, de miután lenyugodott, eloldozták. A gyilkosság napjának délutánjáig teljesen normálisan viselkedett, majd felkelt, magához vette a kórteremben egyébként szabályosan tárolt, műanyag nyelű kötözőollót és megtámadta a mélyaltatásban, lélegeztetőgépre kötött 54 éves tanárnőt, akit olyan súlyosan megsebesített, hogy az életét már nem lehetett megmenteni – írta meg a Blikk. A lap megtalálta azt a budapesti éttermet is, ahol az elkövető dolgozott. A környéken élőket megdöbbentette, hogy a kínai szakács képes volt hidegvérrel gyilkolni.

„Nem akartam hinni a szememnek, amikor olvastam, hogy mit tett. Régóta járok ebbe az étterembe, szinte mindennap itt ebédelek, ezért jól ismerem a személyzetet is” – kezdte a lapnak a közelben lakó egyik törzsvendég. „Persze, itt nem nagy beszélgetésekre kell gondolni, hiszen a legtöbbjük csak pár szót tud magyarul. Ez a szakács két dologért maradt meg nagyon az emlékezetemben. Az egyik, hogy remekül főz, a másik pedig, hogy sokkal magasabb és nagyobb darab, mint az étterem többi dolgozója” – mesélte az idősebb férfi.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?