POLITIK

Gyurcsány kiakadt: Orbán Viktor felmenőit emlegette

Teljesen váratlanul érte a baloldali pártokat a gyermekvédelmi népszavazás kezdeményezése. Gyurcsány Ferenc a közösségi oldalon üzent a kormányfőnek.
  • Szerző: RIPOST

Facebook-oldalán üzent a DK elnöke Orbán Viktornak. Gyurcsány Ferenc azt írta: „Orbánnak üzenem: szórakozz a felmenőiddel, ne a hazáddal!” Azt csak sejteni lehet, hogy pontosan mi dühítette fel a DK-elnököt, de az időzítés miatt valószínűnek látszik, hogy a kormányfő által bejelentett népszavazási kezdeményezések miatt ragadott klaviatúrát a Demokratikus Koalíció elnöke.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kocsis Máté így reagált:

„Gyurcsány ma új fejezetet nyitott a magyar közéletben, a közbeszéd rohasztásában. A gyermekvédelmi népszavazásra egy burkolt, de jól érthető »anyázással« válaszolt a miniszterelnöknek. Letudhatnánk annyival a dolgot, hogy egy nemzetét gyűlölő gazembertől ez is dicséretnek számít, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy vajon mitől lett ennyire ideges a bukott miniszterelnök” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté, Gyurcsány Ferenc alábbi Facebook-posztjára reagálva.

„A népszavazástól? Nem lenne csoda, amikor a nép kinyilváníthatja az akaratát, az neki nem sok jót szokott jelenteni.

Magától a gyermekvédelmi törvénytől? Nem újdonság, már kormányfőként is megfosztotta a családokat és gyermeket vállalókat szinte minden támogatástól, és ízlésének való az is, ha gyerekeket traktálhat félrement ideológiákkal.

Vagy attól ideges, hogy az erőszakos LMBTQ-propagandát még brüsszeli nyomásra sem engedjük be a gyerekek közé? Márpedig nem fogjuk. A baloldaliakkal ellentétben mi megbízunk a szülőkben, neveljék úgy a saját gyermekeiket, ahogy akarják. Nekik vannak előjogaik, nem pedig az alternatív szexuális propagandát terjesztő álcivil szervezeteknek.

Szóval Gyurcsány Ferenc! Két anyázás között barátkozzon meg szépen a gondolattal, hogy a magyar gyermekvédelmi törvényről nem Brüsszelben fog dönteni a hatalommániás elit, hanem a magyarok fognak, itthon, népszavazáson. A haza, a nemzet és a gyermekvédelem szavakat pedig nyugodtan felejtse el, azokat nem magának találták ki, ezt régóta tudjuk. El a kezekkel a gyerekeinktől!” – olvasható a Fidesz frakcióvezetőjének bejegyzésében.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?